[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner Subscriptions Online
21-04-2022 09:35:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1414 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Product Owner Subscriptions Online

De afdeling B2C is er, de naam zegt het al, voor de consument. Dat zijn er bij Mediahuis nogal wat. Voor de honderdduizenden trouwe abonnees van onze bekende merken en ook voor nieuw publiek waarmee we graag een duurzame abonneerelatie aan willen gaan. Dat laatste gebeurt steeds meer via onze online kanalenen met steeds meer digitale nieuwsproducten. We noteerden als Mediahuis Groep het afgelopen jaar een groei van 20 procent op het vlak van digitale abonnees maar onze ambities zijn nog veel groter. Doen we dat straks ook met jou? Onze deuren staan nu namelijk open voor een Strategisch Product Owner Subscriptions Online. 

Over onze uitdaging

Wij zijn als mediahuis gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met onze bekende merken als De Telegraaf, Vrouw, Privé en Dumpert bereiken we een brede selectie doelgroepen in heel Nederland. Tegelijk hebben we dankzij regionale merken als Noordhollands Dagblad en Haarlems Dagblad een hechte brand met de regio. We bouwen voortdurend aan duurzame relaties met onze abonnees en willen daar straks met jou in huis de volgende stappen in zetten. Dat alles ter ondersteuning van dat ene hogere doel; genoeg inkomsten generen om onafhankelijke en kwalitatieve journalistiek te bedrijven. 

Wat ga je doen?

Als Strategisch Product Owner Subscriptions Online ben je samen met het gloednieuw samengestelde scrum-agile team verantwoordelijk voor alle abonnementenverkoop via onze online kanalen. Met meerdere disciplines, van online marketing tot UX design en van marketinganalyse tot CRO, werken jullie aan één doel: het versnellen van onze groei in online abonnementenverkoop met een optimale marge. Jij bent de kartrekker van dit ambitieuze nieuwteam en prioriteert de activiteiten die de instroom van nieuwe abonnees laat groeien. Samen met het team formuleer je vanuit een consumer centric aanpak een prijs-en propositiestrategie voor de verschillende landelijke en regionale kranten en magazines die de aantallen abonnees laat groeien, de omzet verhoogt en waar je zelf meewerkt aan de implementatie.  

Belangrijkste omgevingen zijn de platformen en paywalls van onze regionale kranten en Telegraaf.nl, waar een groot deel van de conversies plaatsvindt. Je werkt nauw samen met onze afdeling Product waar het web- en app development plaatsvindt en samen eigenaar bent van het doel: groei van het aantal actieve en tevreden abonnees. 

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag in gesprek met kandidaten die klaar zijn voor een leidende rol in de transformatie van traditionele marketing naar online lifecycle marketing. Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol bij een e-commerce, telco, online platform of mediabedrijf  is wat ons betreft een voorwaarde om in deze functie succesvol te kunnen zijn. Je bent een verbinder en weet mensen in beweging te krijgen. Je kan tot de kern komen en verschillende wensen en doelen samenbrengen in één actieplan. Je kan hoofd- en bijzaken scheiden en mensen hiervan overtuigen. Daarnaast is data gedreven denken voor jou het uitgangspunt en is werken in multidisciplinaire agile teams vanzelfsprekend. 

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een omgeving met grote ambities voor minimaal 36 uur per week. 
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken. 
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor. 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. 
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken. 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.  

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over desollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie