[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product manager Digital
03-02-2022 08:19:33 | Door: Pie Kamau | hits: 1246 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Product manager Digital

Mediahuis, thuis in Media. Met onze sterke merken (Telegraaf, Dumpert, Manners ect) helpen we adverteerders met het realiseren van hun doelstellingen. Iets waar onze collega’s op de afdeling Agencies dagelijks over adviseren in de richting van mediabureaus. Kan jij de juiste marketingmix samenstellen en de juiste onlineproducten integreren in de marketingstrategie van adverteerders? Dan ben jij de Product Manager Digital die wij zoeken!  

Wat je gaat doen?

In de veelzijdige rol van productmanager digital ben je een echte specialist op het gebied van digital advertising. Je adviseert mediabureaus en helpt met hun digitale marketingstrategie. Daarbij kijk je verder dan platbereik en standaardoplossingen. Je duikt in de huid van het bureau/adverteerder om te achterhalen wat de doelstellingen zijn om ze vervolgens te adviseren met de meest efficiënte digitale producten/ mogelijkheden van Mediahuis.

Binnen het Agency team wordt nauw samengewerkt met de Product Managers Branded Content, Programmatic Demand Managers en de Agency Consultants om de bureaus op alle specialisme te ondersteunen. Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het invullen en closen van de briefings vanuit de bureaus. Voor de doorontwikkeling van de digitale proposities werk je nauw samen met het Adtech team en de Product Owner Digital.

Je bent verantwoordelijk voor: 

 • Consultatieve verkoop met product gefocuste verkoop en strategie van digitale producten aan mediabureaus  
 • Een stijging in productafname bij de mediabureaus  
 • Het door ontwikkelen van digitale producten i.s.m. Product Owners, Industry Consultants en Inside Sales 
 • Het verzorgen van inspirerende sessie bij mediabureaus
 • Het optuigen van QBR’s met mediabureaus
 • Het bevorderen van interne deskundigheid op het gebied van sales d.m.v. het geven van trainingen vanuit de eigen product expertise 
 • Het maken van nieuwe digital cases (voor in presentaties en email marketing) 

 

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag in gesprek met specialisten op het gebied van digital advertising. Je voelt je direct thuis in de wereld van programmatic, display en video en hebt een brede kennis van ons productportfolio, branded content mogelijkheden en digitale producten. Jouw trackrecord overtuigt ons onmiddellijk en onze combinatie van een verfijnd advertentiebereik en een kwalitatieve selectie van data opent voor jou een nieuwe wereld vol slimme en datagedreven oplossingen. Bij voorkeur heb je al wat ervaring opgedaan in de media en bij een Publisher. Omdat in de mediawereld verandering het enige constante is helpt het vermogen om op basis nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag te ontwikkeling. Noem het agile. Als je maar in staat bent om nieuwe mogelijkheden te zien en/of te creëren binnen bestaande of totaal nieuwe kaders.

Dit hebben wij voor jou in huis  

 • Functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld
 • Een fulltime jaarcontract met de intentie tot verlenging
 • Mogelijkheid tot rijden van een leaseauto
 • Prestatie bonusregeling
 • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
 • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. 
 • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt. 
 • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van hetMediahuis Pensioenfondswerk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Hebje vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, viaWhatsAppof op e-mailadresrecruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie