[Vacatures] Mediahuis zoekt een Productmanager Retail
12-05-2022 10:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1427 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Productmanager Retail

Wij brengen als uitgever van bekende merken als De Telegraaf, VROUW, Privé en onze regionale merken zoals Noodhollands Dagblad en Gooi-en Eemlander, mensen en verhalen samen op basis van een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn er voor onze honderdduizenden abonnees maar ook voor het nieuwe publiek dat ons steeds vaker weet te vinden via onze online kanalen met steeds meer digitale nieuwsproducten. Maar vergeet niet dat er dagelijks nog steeds ruim 300.000 losse kranten over de toonbank gaan en dus willen we ook daar thuis blijven geven. Doen wij dat straks met jou als onze Productmanager Retail?

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe productmanager Retail ben je de personificatie van onze ambitie om met onze print producten maximaal relevant te blijven dankzij een uitgekiend aanbod van landelijke en regionale dagbladen alsook magazines. Je bent verantwoordelijk voor het succes van ons losse verkoopkanaal en bent daar dan ook van begin tot einde mee bezig. Je beschikt over commercieel bloed zonder daarbij de behoeftes van onze interne stakeholders uit het oog te verliezen. Als spil in een breed speelveld met verschillende in- en externe belangen hoor en zie je dan ook iedereen: van grote accounts tot klantenservice en van intermediairs tot finance controllers. Je overziet het geheel en handelt naar mogelijkheden en behoeftes. Oftewel: je bent een echte verbinder die bovendien in staat is om hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

Buiten onze eigen voordeur zoek je verdieping binnen bestaande relaties en bouw je nieuwe relaties op. Je onderzoekt wat er nodig is om samen succesvol te worden en te blijven. Daarbij schuw je de aanwezige data jungle niet, en ben je kien op gestructureerd werken. Gemaakte afspraken als contracten moeten immers voor iedereen duidelijk en behapbaar zijn. Want we weten dat we in onze ambitie niet alleen moet meebewegen maar ook anders willen bewegen.

Daarnaast ben je niet alleen verantwoordelijk voor de losse verkoop van dagbladen en magazines, maar ook digitaal neemt de behoefte aan de afname van losse artikelen verder toe. Je bent commercieel verantwoordelijk voor deze zogenaamde ‘contentverstrekking aan derden’. Samen met onze gelicenseerde partners (intermediairs) voer je de regie over oa contracting, licensing en anti scraping. Dit is best nieuwe materie en daar praten we je graag over bij.

Hoe kom je binnen?

Voor deze vacature gaan wij heel graag in gesprek met kandidaten die meerdere jaren het strategisch accountmanagerschap hebben uitgeoefend en de power en de drive hebben om keer op keer uitgelezen kansen te creëren in een ecosysteem vol duurzame potentie. De 4 P’s roep je regelmatig hardop in je slaap en met het sturen op de perfecte balans tussen commercie en klanttevredenheid kom jij helemaal in je kracht te staan. Je voelt je senang in een landschap dat evolueert, kunt strategisch denken en beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor 36-40 uur per week. 
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor (min 2 dagen, mag meer) 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. 
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een auto van de zaak, laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.  

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie