[Vacatures] Mediahuis zoekt een Projectmanager E-commerce
07-07-2022 09:31:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2124 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Projectmanager E-commerce

Mediahuis E-commerce is het snelst groeiende onderdeel van Mediahuis Nederland. Dat is het resultaat van een ambitieus team en een succesvolle strategie: webshops rondom de grote eigen nieuwsmerken met een uitgekiend aanbod. Succes smaakt naar meer en daarom schaalde in 2021 Mediahuis E-commerce verder op naar de journalistieke titels in het noorden (NDC Mediagroep) en het zuiden (Mediahuis Limburg). Om deze groei nog verder te versnellen, zoeken we ter versterking van ons team een projectmanager.

Wat ga je doen?

Onze shops trekken dagelijks duizenden bezoekers. Met ons team van 12 e-commerce experts gaan we voor een zo goed mogelijke klantervaring. Als projectmanger E-commerce aan jou de taak de verschillende projecten op het gebied van new business, marketing en de doorontwikkeling van onze shops in goede banen te begeleiden. Je figureert als spin in het web en hebt veel contact met interne stakeholders. Kortom, iedereen binnen de organisatie kent, en weet je te vinden.

Het uitbreiden en onderhouden van je netwerk is voor jou dan ook een tweede natuur. Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven en deinst bijna nergens voor terug. We gaan je dan ook niet eenzijdig uitleggen hoe alles in elkaar moet steken, maar we kunnen je wel aangeven welke uitdagingen er binnen deze functie er nog meer op je liggen te wachten:

  • Opzetten en begeleiden van nieuwe business ideeën. Zowel op strategisch als uitvoerend vlak weet je de juiste mensen bij elkaar te brengen. 
  • Je hebt veel contact met de e-commerce collega’s en maakt de juiste verbindingen om zaken slimmer, leuker, efficiënter te maken en projecten tot een succesvol einde te brengen. 
  • Je bent samen met het marketingteam bezig met de operatie rondom en het optimaliseren van de marketinguitingen
  • Je bent gesprekspartner bij in en externe partners op het gebied van bijvoorbeeld CRO, UX of email performance.

 

Hoe kom je binnen?

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die al eerder ervaring hebben op gedaan als projectmanager. Ervaring als project manager e-commerce? Zeker een pre! Maar dat is niet het enige waar wij waarde aan hechten. Minstens even belangrijk is jouw passie voor data. Wij geloven dat kennis van en ervaring met reporting en dashboarding tools je gaan helpen om succesvol te zijn in deze rol. Daarnaast ben je natuurlijk communicatief sterk, sociaal vaardig, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en krijgt energie van samenwerken aan doelen en deadlines.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. En dan niet omdat je in het geval van deze pandemie soms letterlijk vanuit je eigen huis werkt.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuis universiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een goed pensioen en persoonlijk keuzebudget (PKB)) maar ook een laptop en telefoon als je belooft aandacht te houden voor een juiste werk-privébalans.

 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

We hebben een onstopbare wil om te slagen. Beter gezegd, om elkaar te laten slagen Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnen komen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Bel Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl), of solliciteer hier net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie