[Vacatures] Mediahuis zoekt een Recruitment Marketeer
05-05-2022 09:11:14 | Door: Pie Kamau | hits: 2216 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Recruitment Marketeer

 

Printing en distributie zijn van oudsher nauw met elkaar verweven in de uitgeefwereld. In onze uitdaging om zes dagen per week de krant bij honderdduizenden abonnees op tijd op de deurmat te krijgen streven we naar uitmuntende logistieke processen. Dat doen we met onze bezorgers, vervoerders, assistent depothouders, depothouders en misschien straks ook met jou? 

Wat ga je doen?

Als (junior) recruitment marketeer organiseer je samen met een team van kundige online marketeers succesvolle wervingstrajecten. Want om de krant dagelijks op tijd in de brievenbussen van onze abonnees te krijgen hebben we natuurlijk bezorgers nodig. En in dat logistieke speelveld zijn wij niet alleen. Onze doelgroep heeft de keuze. Aan jou om hier samen met je directe collega’s een passend antwoord op te gaan verzinnen. Soms op een trail-and-error basis maar altijd met de focus op de dag van morgen, en overmorgen. 

Daar waar onze marketeers online de potentiële collega’s vinden en hen tot een sollicitatie hopen te bewegen sta jij aan onze voordeur om deze sollicitanten te ontvangen en te matchen met een van onze vele bezorgdepots door heel Nederland. Je hebt daarbij ook de ervaring en het vermogen om vanuit een helicopterview naar de zaken te kijken en tot bevindingen te komen waardoor de marketeers nog gerichter te werk kunnen gaan. Succesvol worden we immers onder ons dak alleen door goed met elkaar samen te werken. 

Qua werkzaamheden kun je het volgende zeker verwachten: 

  • Aanspreekpunt voor bestaande en potentiële bezorgers;
  • Analyseren van wervingscampagnes; in welke regio's komen veel aanmeldingen binnen en waar juist minder;
  • Mee denken in het opzetten van nieuwe wervingscampagnes.

 

Hoe kom je binnen

Wij gaan heel graag in gesprek met kandidaten die hun handen niet omdraaien voor high-volume recruitment. Ervaring als intercedent, inhouse consultant of recruiter aan de bureau-zijde is daarbij zeker gewenst. Het is een pre als je die ervaring reeds hebt opgedaan in de logistiek. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Dit hebben wij voor jou in huis  

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. 
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld.  
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuis universiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een goed pensioen en persoonlijk keuzebudget (PKB)) maar ook een laptop en telefoon als je belooft aandacht te houden voor een juiste werk-privébalans.  

 

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.  

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of WhatsApp, met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie