[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Autovisie en Manners.nl
09-12-2021 07:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1660 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Autovisie en Manners.nl

 

Autovisie is het platform dat gepassioneerde autokenners bij elkaar brengt. Middels het magazine, De Telegraaf, Autovisie.nl, video content op YouTube en social media weet Autovisie autoliefhebbers te entertainen en informeren over alles dat auto raakt.

Manners is dé mannensite van Nederland. Het levert dagelijks de beste content voor de moderne gentleman en schrijft over alles dat mannen boeit. Door deze unieke mix van content is Manners de nummer één mannenblog van Nederland.

Om onze lezers te kunnen blijven voorzien van het actuele nieuws zijn wij bij Autovisie en Manners.nl op zoek naar een redacteur die zowel kan worden ingezet op de redactie van Manners.nl als op de online redactie van Autovisie en gaat schrijven over alles wat te maken heeft met auto’s.

Wat je gaat doen? 

Samen met de redactie ga je onder meer op zoek naar het laatste autonieuws. Of je nu schrijft over de lancering, snelheid, uitvoering of design van de nieuwste auto’s, jij bent in deze rol altijd op de hoogte van de nieuwste autotrends en weet snel te schakelen tussen verschillende doelgroepen. Ook bij grote tijdsdruk weet jij de snelheid en flexibiliteit te bewaren. Uiteraard toon je initiatief en durf je buiten kaders te denken. 

Naast het schrijven van artikelen ben je onder meer verantwoordelijk voor de contentplanning en onze socialmediakanalen. Je weet de doelgroep te inspireren met weloverwogen artikelen die inspelen op de trends van nu. Samen met een hecht team van redacteuren zorg je ervoor dat de content wordt gezien via verschillende kanalen en dat de platformen blijven groeien. Samen denk je na over de strategie die de komende tijd gevoerd moet worden en gaan jullie samen aan de slag om deze uit te rollen. 

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag in gesprek met een redacteur die gek is op auto’s, een voorliefde heeft voor autogadgets en een zekere schrijflust heeft als het gaat om het laatste autonieuws. Als echte autokenner kun jij dan ook de techniek van een auto doorgronden en in begrijpelijke taal aanduiden. Daarnaast beschik je natuurlijk over een vlotte, creatieve pen die artikelen niet alleen foutloos maar ook goed vindbaar in Google weet op te leveren. Wij denken dat een journalistieke opleiding en/of achtergrond/ervaring met Wordpress en Google Analytics je daarbij gaat helpen.  

Dit hebben wij voor jou in huis: 
 
  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt; 
  • Hybride werken, en dus mogelijkheid om (deels) thuis te werken; 
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld; 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken; 
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Interesse?
 
Klinkt dit als een uitdaging die geknipt is voor jou? Laat dan van je horen. We ontvangen heel graag jouw cv, motivatie en drie stukken waar je trots op bent. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer informatie over deze positie? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via  WhatsApp of op e- mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.