[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Famme.nl / JMOuders.nl
08-11-2021 11:08:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6167 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Famme.nl / JMOuders.nl

Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content, zijn wij bij Famme.nl en JMouders.nl op zoek naar een redacteur! Ben jij moeder, vader, of gewoon dol op kinderen? En kun je daar op een creatieve manier over schrijven, zodat je moeders (en vaders) kunt inspireren? Dan zoeken we jou!

Famme.nl is er voor de drukbezette moeder, partner, vriendin en collega. De vrouw die alle ballen in de lucht houdt, maar er ook regelmatig eentje laat vallen. Bovenal geniet de Famme-vrouw van haar gezin, ook als het soms tegenzit. JMouders.nl is er voor de ouder die al uit de luiers is (kinderen vanaf basisschoolleeftijd tot puber) en het opvoeden serieus neemt. De ouder die informatie zoekt over opvoeden en die graag ervaringen van andere ouders leest. Op beide websites bieden we een dagelijkse dosis herkenbaarheid met een vette lach en een dikke traan.

Wat je gaat doen?

Als redacteur kom je te werken in een klein maar hecht team van enthousiaste online redacteuren. Samen starten we de dag met een stand-up waarin we even de stand van zaken ophalen. Daarna werk je zelfstandig verder en ben je o.a. verantwoordelijk voor de content planning en de socialmediakanalen van Famme.nl en JMouders.nl.

Je krijgt alle vrijheid om onderwerpen te bedenken en te schrijven. Of je nu schrijft over de leukste uitjes in de herfstvakantie of spreekt met een van onze gastbloggers over zijn/haar gezinssituatie, jij weet wat er speelt bij de (toekomstige) moeders (en vaders) en hebt altijd de juiste tone of voice te pakken. 

Daarnaast weet je doelgroep te inspireren met weloverwogen artikelen die inspelen op de trends van nu én SEO-proof zijn, zorg je samen met het team ervoor dat de content wordt gezien via verschillende kanalen en dat de platformen blijven groeien. Samen denken we na over de strategie die de komende tijd gevoerd moet worden en gaan we aan de slag om deze uit te rollen.

Hoe kom je binnen?

Om onze lezers te blijven voorzien van leuke en interessante content zijn wij opzoek naar een enthousiaste redacteur die beschikt over een vlotte, creatieve pen die artikelen niet alleen foutloos maar ook goed vindbaar in Google weet op te leveren. Wij denken dat een journalistieke opleiding en/of achtergrond/ ervaring met Wordpress en Google analytics je daarbij gaat helpen.

Daarnaast weet jij als geen ander in te spelen op de online-trends en denk je verder dan ‘slechts’ een leuk artikel te schrijven. Maar bovenal, heb je er heel veel zin in!

Dit hebben wij voor jou in huis:

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt;
  • Hybride werken, en dus mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Interesse?

Klinkt dit als een uitdaging die geknipt is voor jou? Laat dan van je horen. We ontvangen heel graag jouw cv, motivatie en drie stukken waar je trots op bent. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer informatie over deze positie? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl
www.famme.nl
www.jmouders.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie