[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Geld & carrière
23-06-2022 09:00:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1295 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Geld & carrière

Klinken termen als bore-out, compound interest en FIRE je bekend in de oren? Doe jij je belastingaangifte fluitend? En duik je met liefde in een complex onderwerp, zoals de technologie achter een cryptocurrency, om dit in begrijpelijke en toegankelijke taal met anderen te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij openen graag onze deuren voor een nieuwe redacteur Geld & carrière.  

Wat ga je doen?

Als redacteur Geld & carrière ga je aan de slag voor Metro en de digitale platforms van Mediahuis. Dit zijn onder de meer Manners, NSMBL, Bedrock en J/M Ouders. Dat je voor verschillende websites schrijft, heeft twee voordelen. Je bouwt niet alleen een enorm goed portfolio op, maar zorgt ook voor genoeg uitdaging; elke titel vereist namelijk weer z’n eigen onderwerpen en invalshoeken.  

Op een gemiddelde werkdag: 

  • Stroom je over van ideeën om de mooiste content te maken
  • Denk je na over artikelideeën aan de hand van de actualiteiten, eerdere resultaten, een keywoordtool en trends die je zelf signaleert 
  • Spar je met de verschillende titels waar je voor schrijft over die ideeën 
  • Interview je experts, inspirerende ondernemers en normale Nederlanders over hun carrière of geld
  • Analyseer je met behulp van Google Analytics de resultaten van je artikelen en dit rapporteer je aan je collega's 

 

Hoe kom je binnen?

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die affiniteit hebben met hetgeen waar jij over gaat schrijven, geld & carrière dus. Maar vooral ook gericht is op persoonlijke groei en dat wilt delen met ons publiek. Wij denken dat een journalistieke (of andere relevante) achtergrond en 3-5 jaar aantoonbare werkervaring op een redactie jou gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Omdat je aan de slag gaat voor verschillende titels is het belangrijk dat je een proactieve houding hebt en niet bang bent je mening te geven. Even belangrijk is natuurlijk dat jij foutloos Nederlands schrijft en beschikt over een vlotte pen. Je denkt verder dan ‘slechts’ een leuk artikel te schrijven. Je bent ambitieus, werkt hard en weet jij als geen ander in te spelen op de online-trends. Ervaring met Wordpress, Google Analytics, social media en SEO is daarbij een must. 

Dit hebben wij voor jou in huis: 

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt; 
  • Hybride werken, en dus mogelijkheid om deels thuis te werken; 
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg. 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of Whatsapp (+31642829469) , met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie