[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners
04-08-2022 10:00:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2197 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Manners

Schrijf jij graag voor een miljoenenpubliek over de mooie dingen in het leven? Heb je ook nog eens een brede interesse en een scherpe pen? Let dan even op. Het grootste online mannenlifestyleplatform van Nederland is op zoek naar een ervaren redacteur.

Voor Manners zijn we op zoek naar een online redacteur die vol ideeën zit, verantwoordelijkheid durft te nemen en uitblinkt in de Nederlandse taal. Als redacteur schrijf je zelf artikelen, stuur je freelancers aan en denk je actief mee over de inhoudelijke strategie en toekomstvisie. Commercieel inzicht is dan ook een pre.

Voor wie ga je schrijven?

Manners richt zich niet alleen op de stoere man, maar ook op de nerd. Niet alleen op de carrièreman, ook op de vrijbuiter die stiekem toch wel eens wil beleggen. Niet alleen op de Netflix-kijker, ook op de Star Wars-fanaat. Niet alleen op de fitnessfreak, ook op de luilak die nu echt eens wil beginnen met sporten. Het moge duidelijk zijn, we richten ons op alles en iedereen die zich man voelt. Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: vermaakt, geïnformeerd en verrast worden.

Wie ben jij?

Jij kunt een grote rol spelen in deze unieke contentmix. We zoeken iemand die aanvoelt wat pakkende content is. Opvallend nieuws, trends, interviews, lijstjes, (foto)reportages; alles komt voorbij op Manners. En dan met name over Films & Series, Geld & Carrière, Stijl, Gezondheid, Sport en Auto’s. Wij denken dat 5 jaar relevante werkervaring jou gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Daarnaast heb jij ervaring met SEO en Analytics. Jij snapt het online spelletje en analyseert op basis van data welke content wel en niet werkt. Natuurlijk ben je creatief, communicatief vaardig en schrijf je foutloos Nederlands.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We bieden je een functie boordevol uitdagingen voor minimaal 36 uur per week. Uiteraard binnen een huis met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. 

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer op het moment dat je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en crossmediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of Whatsapp (+31642829469) met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie