[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur NSMBL
14-04-2022 09:49:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1931 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur NSMBL

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat betreft mode, beauty en lifestyle maar ook onderwerpen als women empowerment, body positivity en carrière? Vind je schrijven het leukste dat er is en heb je ervaring met het werken op een online redactie, kennis van social media, Google Analytics en SEO? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij openen graag onze deuren voor een ervaren Redacteur NSMBL

NSMBL is een online magazine voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, de laatste modetrends, je uiterlijk, je carrière, tips over je financiën of alles over de laatste beautytrends: NSMBL heeft het allemaal.  We vertellen je verhalen, geven je concrete tips en bieden je eindeloze inspiratie. Inspiratie om de allerbeste en mooiste versie van jezelf te zijn en je door de struggle van het onvoorspelbare leven heen te worstelen.

Wat ga je doen?

Als redacteur ben je verantwoordelijk voor het schrijven van interessante artikelen voor de doelgroep van NSMBL. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en ander nieuws.

Je schrijft pakkende content en begrijpt de tone-of-voice van de doelgroep.  Jij zorgt ervoor dat het platform groeit door de juiste content, maar ook door het onderhouden van andere kanalen. Daarnaast bruis je van de ideeën voor nieuwe content en rubrieken. Ook zal je samenwerken met de redactie van Beautify en bijspringen waar nodig.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Interessante en goedscorende artikelen schrijven die goed vindbaar zijn in de zoekmachines;
 • Trends spotten en het nieuws als eerste brengen;
 • Invullen van de dagelijkse contentplanning;
 • Inbrengen van nieuwe ideeën voor artikelen, onderwerpen en rubrieken;
 • Samenwerken met het team van NSMBL & Beautify;

 

Wie ben jij?

Wij gaan heel graag in gesprek met kandidaten die minimaal 5 jaar ervaring hebben op een online redactie. Even belangrijk is natuurlijk dat jij foutloos Nederlands schrijft en affiniteit hebt met mode, beauty, lifestyle en entertainment. Verder ben je altijd op de hoogte van nieuws rondom celebrities, woman empowerment en body positivity. Je bent ambitieus, werkt hard en denkt graag mee over de ontwikkeling van NSMBL én Beautify (denk aan Reels of TikTok-concepten). Ervaring met Wordpress, Google Analytics en SEO is daarbij een must.

Dit hebben wij voor jou in huis 

 • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
 • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week. 
 • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken. 
 • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor
 • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
 • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. 
 • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.   

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of WhatsAppmet Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail, of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie