[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Telesport (Interim/Freelance)
16-11-2021 08:05:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5707 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Redacteur Telesport (Interim/Freelance)

Voetbal, autosport, schaatsen, tennis, darts en nog veel meer. Kortom alles met een scorebord. Je vindt het bij Telesport. We staan op het veld, in de baan, langs het circuit maar staan we straks ook samen met jou als onze nieuwe interim/freelance online redacteur?

Dit ga je doen?

Op onze Telesport redactie werk jij als onze nieuwe tijdelijke collega aan de mooiste producties als het gaat om middelgrote en multimediale nieuwsverhalen uit de sportwereld. Je schrijft kort en snel sportnieuws welke je dagelijks via onze digitale platformen aanbiedt aan het grote publiek. Je staat elke dag midden in het nieuws en helpt de redactie collega’s bij het maken van weloverwegen selecties van al het nieuws dat binnen komt. Nieuws dat je op de voet volgt en telkens weer snel weet om te zetten in artikelen die mede het gezicht en succes van Telegraaf.nl/sport bepalen.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag het gesprek aan met kandidaten die het HBO diploma Journalistiek of iets soortgelijks al in huis hebben en die op zoek zijn naar een uitdagende freelance of interim opdracht waarin de al aanwezige passie voor sport onder ons dak nu echt een mooie plek krijgt. Dankzij eerdere ervaringen ben je inmiddels goed bekend met het medialandschap en heb je jouw schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid inmiddels tot zo’n niveau weten te ontwikkelen dat het klaar is voor het grote publiek.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een tijdelijke maar zeker niet minder inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een freelance overeenkomst voor 20 uren per week en voor in eerste instantie een periode van 6 maanden waarbij we vanwege onze wissel- en weekenddiensten zoeken naar wat flexibiliteit in je agenda.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw opdracht nóg leuker maken. 

 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende (tijdelijke) bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen. We zien je sollicitatie heel graag in onze digitale brievenbus verschijnen, graag aangevuld met informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres inhuur@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie