[Vacatures] Mediahuis zoekt een Samensteller Homepage Telegraaf.nl
13-01-2022 08:39:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1893 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Samensteller Homepage Telegraaf.nl

De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. In duidelijke taal, dichtbij de lezer. Via papier en digitaal. Met nieuws uit binnen- en buitenland. Volg jij al dat nieuws op de voet? En ben jij een geboren eindredacteur? Dan is dit je kans om te werken bij het meest spraakmakende mediabedrijf van Nederland. 

Ons verhaal, in het kort

De Telegraaf bepaalt het gesprek en durft een duidelijke mening te hebben. Als onze nieuwe eindredacteur portaal geef jij al het actuele nieuws en de achtergronden op het gebied van nieuws, sport, finance en entertainment in woord én beeld een plek op onze (mobiele) site en de apps. Zo bepaal je mede het gezicht van Telegraaf.nl.

Aangeleverde en/of gepubliceerde content analyseer je en controleer je op taal- en spelfouten, je vat het nieuws in duidelijke taal samen in passende kop- en andere introductieteksten, en je zorgt voor een goede mix in onze online etalage: het portaal van telegraaf.nl. Je bent actief bezig met het nieuws te bepalen. Daarnaast geef je inhoudelijk vorm aan de nieuwsbrieven die we meerdere keren per dag versturen en kies je de inhoud van onze audiobulletins.

Op doordeweekse dagen zijn er drie ‘portaaldiensten’ en in de weekenden (zaterdag en zondag) twee.

Wat op je CV staat,

is belangrijk maar zal zeker niet het enige zijn waar wij bij de selectie op gaan letten. Minstens even belangrijk is dat je een echte nieuwsjunk bent die snel en accuraat kan werken. Deadlines geven jou juist energie en met je goed ontwikkelde communicatieve en creatieve skills weet je onze producties nog beter te maken. We geloven wel dat minimaal 3 jaar relevante werkervaring, een goed gevoel voor taal en een HBO werk- en denkniveau je gaan helpen om succesvol te zijn binnen deze functie. Tot slot snap je dat nieuws zich niet alleen afspeelt tijdens kantooruren en dus ben je flexibel als de situatie daar om vraagt.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor 38 uren per week waarbij je werkt in wisseldiensten en uiteraard de weekenden. Onze roosters maken we altijd minstens 2 weken van tevoren zodat je precies en op tijd weet waar je aan toe bent.
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie