[Vacatures] Mediahuis zoekt een Samensteller Video
21-07-2022 09:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2612 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Samensteller Video

De Telegraaf zoekt Samensteller

De videoafdeling van De Telegraaf is op zoek naar een samensteller. Volg je het nieuws op de voet, heb jij online video ervaring en heb je affiniteit met De Telegraaf? Dan is dit je kans om te werken bij het meest spraakmakende mediabedrijf van Nederland.

Wat ga je doen?

De samensteller heeft een centrale functie in het videoteam van De Telegraaf. Je stuurt de videoredactie inhoudelijk aan en je bent medeverantwoordelijk voor de online videoproducties. Je hebt naast het algemene nieuws ook interesse in andere onderwerpen, denk aan sport, entertainment etc. Je houdt contact met journalisten van De Telegraaf en betrekt ze actief bij video.

Wie ben jij?

We zoeken een echte nieuwsjunk. Je werkt accuraat, bent stressbestendig en verzint creatieve invalshoeken om het nieuws te verspreiden. Daarnaast ben je communicatief sterk en bereid om in wisseldiensten te werken. En verder:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring op online nieuwsvideo gebied
  • Je bent in staat om de videoredactie te motiveren
  • Je voert de regie tijdens de opname in onze studio
  • Je bepaalt het gesprek van de dag

 

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie (cv, motivatie) in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl), of solliciteer hier net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie