[Vacatures] Mediahuis zoekt een Senior Projectmanager
23-12-2021 07:22:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1880 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Senior Projectmanager

Bij Wayne Parker Kent zoeken we een senior projectmanager met een bak aan digitale kennis om ons team te versterken.

Wat doet Wayne Parker Kent eigenlijk?

Wij maken content voor merken. Geen content die je moet zien, maar content die je wilt zien. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video’s en podcasts tot social content en platformen vol SEO-artikelen. En net als elk creatief bureau maken we soms ook advertenties. Tv-commercials, socials ads, dat werk. 

Hoe pakken jullie dat aan?

Laten we een klein verhaaltje vertellen om dat uit te leggen. Vroeger, nog ver voor corona, waren we online publisher. Dat ging best aardig. We maakten websites en content waar miljoenen mensen op afkwamen. Puur en alleen omdat wij wisten wat mensen wilden zien, lezen of luisteren. Wij begrepen hun behoefte. En dat, beginnen bij de behoefte van je publiek, is nog altijd onze aanpak. Nu helpen we merken op dezelfde manier. We beginnen bij het publiek en bedenken dan pas de content en campagnes. Zit nog een heel sexy model achter waar strategen blij van worden. Als we je uitnodigen voor een gesprek, krijg je die verplicht te zien.

En nu zoeken jullie een...?

Wij zoeken een senior projectmanager die gaat werken voor één van onze grootste klanten. Voor deze klant staan we op het punt om een omvangrijk, digitaal contentplatform te lanceren. Jij bent in de lead van dit ambitieuze project. Je zorgt ervoor dat alle teams hun werk optimaal kunnen doen, zodat het platform succesvol wordt en de klant blij is.

Je hebt aantoonbare ervaring met complexe contentplatforms en –producties en hebt deze projecten altijd tot een goed einde gebracht. Daarnaast signaleer en registreer je afwijkingen ten opzichte van de projectbegroting en ben je niet bang om te onderhandelen met leveranciers.

Wat ga ik allemaal doen op een dag?

Als senior projectmanager zorg je dat dit project vlekkeloos verloopt. Je ondersteunt de klant op dagelijkse basis en zorgt voor de doorontwikkeling van het contentplatform. Ook werk je samen met ons creatief team aan campagnes om het platform te promoten en het ontwikkelen van nieuwe contentformats. Samen met de head of content coördineer je de contentproductie, zowel editorial als video. 

Je bent verantwoordelijk voor de start, planning, budget, voortgang en evaluatie van dit project en alle deelprojecten. Je zorgt ervoor dat we nieuwe en duidelijke briefings krijgen, stemt deze af met het team en debrieft deze naar de klant. In deze fase ben je ook verantwoordelijk voor het bepalen van de scope van deze aanvullende projecten en dus ook de inzet van interne of externe resources.

Op termijn ga je hetzelfde doen voor andere projecten.

Wat vinden wij, los van een passend CV, belangrijk in een nieuwe collega?

We zijn een bureau dat ambitie combineert met een gezonde dosis fun. Zelfstandig werken en ownership tonen. Weinig hiërarchie. We zijn een bureau dat altijd het beste werk wil maken, maar ook dol is op ons eigen Superhelder bier. We houden wel van gezelligheid dus. En hip-hop.

Hoe kom je binnen?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt 5 tot 8 jaar ervaring als projectmanager. Bij voorkeur bij een reclame- of digitaal bureau en/of digitaal team aan klantzijde
 • Je hebt, binnen een project, ervaring met het aansturen van een team met specialisten zoals developers, (UX) designers en content creators
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het bewaken en beheren van projectplanningen en -budgetten
 • Je staat sterk in je schoenen en bent niet bang om terug te duwen naar onze klanten
 • Je bent assertief en bedenkt in no-time een oplossing
 • Je bent zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 

Wat valt er te halen?

 • Geld natuurlijk. En een laptop, telefoon, pensioenregeling, interne opleidingsprogramma’s en lekker veel vakantiedagen
 • De kans om mee te bouwen aan een internationaal bureau
 • Een werkplek in hartje Amsterdam
 • De kans om vette dingen te maken voor merken zoals Aldi, Samsung, Bacardi, Henkel
 • Een kantoor met een bar en een eigen biertje
 • Een leuke groep collega’s met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst)

 

Kom binnen!

Wil je ons team komen versterken als senior projectmanager? Dan horen we graag van je! Mail ons een korte motivatie samen met je CV en LinkedIn-profiel en wie weet drinken we binnenkort een (virtueel) bakkie. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721,via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie