[Vacatures] Mediahuis zoekt een Technical Information Security Officer
23-12-2021 07:28:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3224 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Technical Information Security Officer 

De mediawereld digitaliseert razendsnel. In die digitale informatievoorziening wordt de manier waarop wij onze informatie beveiligen steeds belangrijker. Als Europese mediagroep krijgen we in onze digitale transitie te maken met krachtige technologieën en willen we ons tijd- en plaats onafhankelijk werken zo veilig mogelijk laten verlopen. En dat in een wereld waarin cyberdreigingen steeds groter aan het worden zijn en nieuwe wetgeving eisen stelt aan de manier waarop we werken. Doen we dat werken straks misschien met jou als onze Technical Information Security Officer (TISO)? 

Wat ga je doen?

Als onze nieuwste aanwinst kom je als TISO te werken binnen onze Technology en Product Studio. Een plek waar de collega’s vormgeven aan onze toekomstvisie en werken aan de concrete realisatie van onze digitale ambities . Vanaf daar verricht je onderzoeken, en spoor plus mitigeer je mogelijke kwetsbaarheden nog voordat deze kunnen uitgroeien tot een security risico. Dat doe je voor onze gehele groep waarbij je vaak en intensief samenwerkt met collega’s in België, Ierland en Luxemburg. 

We brengen als Europese mediagroep en met meer dan dertig nieuwsmerken informatie naar de wereld. Aan jou en je 4 collega’s de taak om deze informatie goed te beveiligen.  

Hoewel de stip op de horizon helder is biedt de weg daarnaartoe alle ruimte voor eigen inbreng. Bijvoorbeeld als het gaat om de verdere professionalisering en inrichting van incident response waarbij jij vanuit je expertise de basis voor de inrichting van forensische processen en procedures legt. 

In het verhogen van onze cyberweerbaarheid krijg je onder andere te maken met de volgende werkzaamheden;

 • In de constante stroom van nieuwe features en technologieën adviseren over alles wat met security te maken heeft. 
 • Evalueren van alle aanwezige beheersmaatregelen en waar nodig de leiding te pakken om nieuwe initiatieven te implementeren binnen onze groep. 
 • Uitvoeren van reviews en risicobeoordelingen op architectuur en technische ontwerpen bij nieuwe projecten of bij wijzigingen aan onze bestaande infrastructuur (zowel on-prem als netwerk en cloud). 
 • Voortdurend de dialoog aan gaan met de business en de operation teams als het gaat om kwetsbaarheden en dreigingen om zo samen de risico’s te beheersen. 

 

Dit neem je mee

Wij gaan graag in gesprek met gepassioneerde specialisten op het gebied van information security en wiens brede interesse reikt tot alle uithoeken van computer science. Je hebt niet alleen een afgeronde opleiding op WO-niveau, bij voorkeur in de richting van ICT, computer science, technische bedrijfskunde of informatica, maar ook een aantal jaren relevante werkervaring in de wereld van technische security.   

 • Jij ziet security als business enabler;  
 • Je hebt een pro-actieve houding en bent resultaatgedreven; 
 • Je bent een teamplayer en stelt je ondersteunend en flexibel op wanneer taken of prioriteiten wisselen; 
 • Je bent continu op de hoogte van securitytrends en ontwikkelingen in het vakgebied; 
 • Je bent precies en hebt oog voor detail zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen; 
 • Je wordt enthousiast van de continue uitdaging om security en privacy op het internet te waarborgen; 
 • Je beschikt over een heldere communicatiestijl waarbij jij je hand er niet voor omdraait om een technisch complex verhaal inspirerend en in “gewone-mensen-taal” over te brengen. 
 • Je kent zowel de offensieve als de defensieve securitymethodes en van digitaal sporenonderzoek en security engineering gaat jouw hart sneller kloppen; 
 • Je bent uitstekend in staat om samen te werken met collega’s van verschillende en diverse achtergronden en de diverse disciplines te aligneren rond security-initiatieven; 
 • Je hebt diepgaand begrip van security principes en ervaring deze te vertalen in beleid. 

 

Dit hebben wij voor jou in huis 

Wij geloven er sterk in dat je qua carrière en als persoon wilt en kan blijven groeien; daarom bieden wij: 

 • Jaarlijks budget om nieuwe certificeringen te behalen of trainingen te volgen;  
 • Wordje aangemoedigd om 5 tot 10 procent van je werktijd te spenderen aan trainingen/opleidingen/congressen zodat je altijd up-to-date bent; 
 • Toegang tot De Academie, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken; 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract van onbepaalde tijd; 
 • De mogelijkheid om een gedeelte van je werkuren vanuit je eigen huis te werken

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop, telefoon en indien van toepassing een thuiswerkvergoeding. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuzebudget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van hetMediahuis Pensioenfondswerk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!

Klinkt ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Hebje vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsAppof op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie