[Vacatures] Mediahuis zoekt een Techredacteur WANT
16-06-2022 09:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2783 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Techredacteur WANT

Ben jij gek op tech, smartphones, films, series, elektrische auto’s, gadgets, toffe innovaties of andere onderwerpen die in dit rijtje passen? En heb je ook nog eens een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft? Dan willen we graag je aandacht. We zijn voor WANT namelijk op zoek naar een online techredacteur.

Voor onze redactie zijn we op zoek naar een online techredacteur. Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het schrijven van artikelen over de laatste ontwikkelingen in de wereld van tech en innovatie. Van Google tot Apple, van Facebook tot Spotify en van Tesla tot Netflix.

We zoeken iemand die verhalen op een creatieve en amuserende wijze in foutloos Nederlands kan vertellen. Iemand die weet wat er speelt in de wereld van tech en in staat is om dit zo op digitaal papier te zetten dat het lekker wegleest. Voel jij je wel thuis in deze beschrijving, dan willen we graag kennis met je maken.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het Man & Tech-cluster bestaande uit drie online titels: Manners.nl, WANT.nl en OneMoreThing.nl. Voor WANT zoeken we een nieuwe techredacteur die ons kan helpen om herkenbare content te maken voor een brede groep techliefhebbers. Van het laatste nieuws tot achtergrondartikelen over belangrijke zaken uit de techwereld, jij draait er je hand niet voor om en bent in staat om iedere dag weer wat nieuws te verzinnen. Bij voorkeur weet je ook veel over Apple, zodat je ook kunt worden ingezet op de redactie van OMT.

Maar je taken gaan verder dan het nieuws volgen en artikelen schrijven. We zijn op zoek naar een proactieve redacteur die, aan de hand van data, op zoek gaat naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je moet dus weten hoe Google Analytics en SEO in elkaar steken. Daarnaast beheer je de site, social media-platformen, zorg je dat de contentplanning nageleefd wordt en werk je mee aan video’s en podcasts.

Wie ben jij?

Wij gaan heel graag in gesprek met kandidaten die op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Tech. Kennis van specifiek Apple? Zeker een pre!  Even belangrijk is dat jij aantoonbare ervaring hebt met het creëren van content, voornamelijk geschreven artikelen. Wij denken dat 3-5 jaar relevante werkervaring je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Daarnaast heb jij ervaring met page statistics en data. Oftewel, Jij snapt hoe je de performance van de door jou gemaakte content kan analyseren en die insights kan gebruiken om nog betere content te maken. Natuurlijk ben je creatief, communicatief vaardig en beschik je over een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week.
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of Whatsapp (+31642829469) , met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie