[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Gezondheidszorg
28-07-2022 08:53:10 | Door: Pie Kamau | hits: 2029 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever Gezondheidszorg

Wij zijn een mediahuis gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn als internationale onderneming een jonge groep met diepe wortels en kennen een lange journalistieke traditie. De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. Ben jij een ervaren journalist die goed is ingevoerd in de zorg of wil je je graag in deze sector verdiepen? Dan is dit je kans! Wij openen onze deuren graag voor een verslaggever gezondheidszorg.

Wat ga je doen als Verslaggever Gezondheidszorg?

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de productie van multimediale nieuwsverhalen, gericht op de gezondheidszorg. Aan jou de taak om onze lezers mee te nemen in het verhaal achter de ontwikkelingen in de zorg. De ene dag verdiep je je in de coronadreiging in verzorgingshuizen terwijl je een dag later onderzoek doet naar medische missers of de lobby van farmaceuten in kaart brengt. Doordat je van nature nieuwsgericht en zelfstandig te werk kan gaan weet je journalistiek interessante gebeurtenissen snel en zorgvuldig te vertalen in toegankelijke teksten.

Dit neem je mee

Werken bij De Telegraaf betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: samenwerken, innovatief, klantgericht en integer. Wij gaan daarnaast graag in gesprek met kandidaten die meerdere jaren ervaring hebben, het liefst bij een landelijk medium. Natuurlijk is je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend, ben je stressbestendig en een echte volhouder want thuis komen zonder verhaal, dat gebeurt nooit. Een relevant netwerk is zeker een pre.

Wie zijn wij?

De redactie Verslaggeverij bedrijft journalistiek in de meest pure vorm. Volledige focus op het nieuws en zo snel en compleet mogelijk publiceren. Ons dynamische team is een gezichtsbepalende deelredactie van De Telegraaf. De content die wij samen leveren, bereikt dagelijks 2 miljoen consumenten; online en in de krant.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. 

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer op het moment dat je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.   

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie (cv, motivatie) in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl), of solliciteer hier net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie