[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Noordkop
14-04-2022 09:41:51 | Door: Pie Kamau | hits: 2031 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever Noordkop

Het Noordhollands Dagblad maakt deel uit van de regionale dagbladen van Mediahuis en werkt nauw samen met het Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en de IJmuider Courant. Gezamenlijk zijn zij goed voor 172.000 abonnees. Dat aantal groeit. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Dat doe we vanuit negen kantoren in Noord- en Zuid-Holland en met 180 journalisten, honderden freelancers en straks wellicht met jou. Want onze deuren staan open voor een verslaggever Noordkop.

Wat je gaat doen?

Samen met ons de hoofden en harten van onze lezers veroveren. Met nieuws en mooie verhalen over ondernemen, gezondheidszorg en wonen. En ook met prachtig geschreven menselijke portretten en interviews. Je bent niet bang om op mensen af te stappen, kunt je ook net wat langer vastbijten in een goed onderwerp en helpt ons mee met het versterken van de hechte band met de regio.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan graag het gesprek aan met kandidaten die het hbo of de universiteit hebben doorlopen, en die enige aantoonbare ervaring hebben in de geschreven journalistiek. Je hebt digitale vaardigheden en een goed gevoel voor tekst, taal en beeld.

Je woont in de nabije omgeving van de Noordkop of bent bereid om daar naartoe te verhuizen. Je kunt snel werken en bent flexibel inzetbaar. En ben je gericht op het aantrekkelijk online presenteren van de journalistiek.

Dit hebben wij jou te bieden

  • Een inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een rotsvast geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een jaarcontract voor 38 uren per week met de mogelijkheid tot verlenging.
  • De mogelijkheid om een gedeelte van je werkzaamheden vanuit huis te verrichten
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning conform de cao van het Uitgeverijbedrijf en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop, telefoon en een thuiswerkvergoeding (indien van toepassing). We geven je graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuzebudget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Wij ontvangen graag uiterlijk 28 april een motivatie, je cv en drie artikelen waar je trots op bent in onze digitale brievenbus. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie