[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Retail
09-12-2021 08:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1231 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever Retail

De redactie van De Financiële Telegraaf (DFT) zoekt een Verslaggever Retail. Als verslaggever breng je al het nieuws van de winkelstraten, mkb-bedrijven, grote winkelketens, overnames, beursgangen en de kwartaalcijfers.  

Wat je gaat doen? 

Als verslaggever Retail ben jij altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de retailmarkt. Of het nu gaat om de bekende warenhuizen of het wel een wee van winkeliers, jij weet je verhalen te vertalen naar een duidelijk, helder en altijd scherp verhaal. In onze missie om 24 uur per dag actueel te zijn, ben je constant op zoek naar relevant nieuws-en achtergrondartikelen. Die brengen we online, in de krant, in onze podcasts of voor Telegraaf TV.  

Hoe kom je binnen?

Om het gesprek te blijven bepalen, zoeken wij journalisten met een goed gevoel voor nieuws. Vanuit expertise en ervaring kun jij informatie en digitale bronnen snel wegen om dit vervolgens te verwerken in een nieuwsverhaal. Je weet als geen ander complexe zaken heel toegankelijk te maken voor een groot publiek waarbij je gemakkelijk schakelt tussen snelle online publicaties en wat stevigere achtergrondartikelen voor op papier. Natuurlijk beschik je over een vlotte, creatieve pen, een collegiale instelling en zit je vol originele ideeën om onze lezer te blijven binden en boeien.  

Dit hebben wij voor jou in huis:  

  • Een fulltime functie. 
  • Een miljoenenpubliek. 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. 
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt.  
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken.  

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon.We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie