[Vacatures] Mediahuis zoekt een Visual Designer (Freelance/Interim)
22-11-2021 12:33:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6569 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Visual Designer (Freelance/Interim)

De mediawereld digitaliseert razendsnel. Als Mediahuis spelen we graag in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en digitalisering zijn daarin de sleutels tot het succes van al onze sterke merken. Binnen onze afdeling Technology & Product Studio (afgekort TPS) geven onze collega’s vorm aan onze toekomstvisie en de concrete realisatie van onze digitale ontwikkelingen. Daarbij staat optimalisatie, innovatie en samenwerking voorop. En dat samenwerken doen we straks misschien wel met jou als onze freelance visual designer.

Wat ga je tijdelijk doen?

Als onze freelance visual designer krijg je onder ons dak echt een plek waar jouw inmiddels goed ontwikkelde gevoel voor vorm, kleur en vlakverdeling en ons grote bereik elkaar eindelijk eens kunnen gaan ontmoeten. Vanaf dag 1 creëer je niet alleen nieuwe designs maar ben je ook samen met onze UX designer huidige vormen aan het verbeteren. Dat doe je voor alle web en app oplossingen van De Telegraaf en voor vijf van onze regionale titels.

Je werkt binnen deze opdracht door en voor ons ganse huis. Van Redactie tot Sales en van Customer Service tot aan IT.  Soms is dat echt vanaf nul waarbij er dan vaak wel een flow is uitgedacht en waarbij de opdracht aan jou is om er een design over te leggen. Het maakt je gelukkig echt niet uit wanneer ze bij je aan de bel trekken want jij snapt het fundament van design en zorgt er zo samen met ons voor dat alles de juiste vorm en plek krijgt.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag in gesprek met freelancers voor wie de wereld van visual design geen onbekend terrein meer is. Het is daarbij een pre als je al ervaring hebt opgedaan in de media. Vanuit eerdere ervaringen weet je inmiddels dat een goed visual design belangrijk is om online succesvol te zijn. Iets wat je aantoonbaar al bij andere organisaties hebt laten zien. Je voelt je echt thuis in een omgeving waar een startupachtige manier van werken heerst en bent per direct en voor minimaal 32 uren per week beschikbaar om ons te komen helpen.   

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een tijdelijke maar zeker niet minder inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een freelance overeenkomst voor minimaal 32 uren per week en voor in eerste instantie een periode van 26 weken.
  • Een opdracht vol vrijheid, verantwoordelijkheid en met flexibele werktijden.

 

Kom binnen!

Ben jij die freelancer/interimmer waar wij naar op zoek zijn? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv, een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief in onze digitale brievenbus. Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van deze vacature? Stel ze gerust! Je kunt bellen met Roy op 06-12459239 of e-mailen naar inhuur@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie