[Vacatures] Megawatt zoekt een Client Lead
14-07-2022 09:37:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1897 | Tags:

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Client Lead

Vacature Client Lead Megawatt Advertising en Digital groeien hard en zijn per direct op zoek naar een talentvolle en energieke Client Lead.

Megawatt Advertising, onderdeel van Megawatt Group, is een high-energy creative agency dat concepten oplevert die ertoe doen. Onze expertise; branding-uitdagingen, zoals (her)positionering en het design van een visuele identiteit, merkportfolio-vraagstukken en ontwikkeling van merknamen. Communicatiecampagnes vormen de brandstof van een merk. Wij brengen de boel in beweging met een rake strategie en een krachtig creatief campagne concept. On- en offline. 

Megawatt Digital, onderdeel van Megawatt Group, is een full focus digital agency waar alles in het teken staat van direct en meetbaar resultaat. Door de combinatie van inzicht, creativiteit en bereik behalen we het maximale resultaat voor onze klanten. Een kwestie van online relevant en interessant zijn en blijven; non-stop. That’s how we stay on top of the game. Onze formule? Inzicht x Creativiteit x Bereik = Resultaat!

De baan

Client Leads zijn cruciaal bij Megawatt. Je bent een onderdeel van het account team welke verantwoordelijk is voor de volledige uitrol van campagnes. Waar nodig voer je samen met externe specialisten specifieke opdrachten uit. Met die specialisten bedoelen we fotografen, copywriters, filmproducenten, productontwerpers et cetera. Ook werk je samen met onze collega bureau Megawatt Fieldmarketing, omdat dit specialisten zijn in hun specifieke vakgebied. 

Je bent de brug tussen de klant en de interne organisatie en voelt feilloos aan wat de behoeftes zijn en waar de uitdagingen liggen. Je bent en werkt graag zelfstandig en krijgt de ruimte en vrijheid om in de uitvoering je eigen koers te varen. Kan je niet wachten om samen met je collega’s het verschil te maken voor opdrachtgevers als Fanta, Vogel’s, H&M, Netflix, Sprite, Mentos en Bavaria? Snel solliciteren dan!

Tijd voor een lijstje

 • Je bent niet snel onder de indruk van strakke deadlines
 • Je bent organisatorisch sterk, gedetailleerd en werkt super secuur
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt een voorliefde voor digital, marketing en communicatie
 • Je bent zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent resultaatgericht
 • Je spreek en schrijft, naast Nederlands, ook goed Engels

 

Wat bieden wij

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. En veel. Verder;

 • Een uitdagende baan, waar je werkt tussen energieke collega’s die tot op het bot gedreven zijn en altijd gaan voor de winst;
 • Een baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden, uitdagingen, contact met klanten en collega’s;
 • Een belangrijke rol in de organisatie met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Werken in een team van 40 collega's dat nationaal en internationaal campagnes ontwikkelt;
 • Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven (Strijp-R) op het ultieme hipster-terrein (sorry, not sorry) van ontwerper en designer Piet Hein Eek. 

 

Creativiteit is energie. Het brengt iets teweeg in mensen; het gaat letterlijk en figuurlijk om lading. Om brandstof. Het begint als je plezier hebt in wat je doet; simpelweg omdat je dan meer je best doet. In een positieve sfeer heb je meer oog voor kansen. De vrijheid prikkelt je fantasie. Zo vind je nieuwe wegen; en dat is precies waar ons vak om draait. Energie die je voelt stromen is een teken dat je op de goede weg zit

Feels good…?

Mail dan je CV en motivatie naar advertising@megawatt.agency, geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert.

www.megawatt.agency

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie