[Vacatures] Megawatt zoekt een Concept Creative
21-04-2022 13:35:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2213 | Tags:

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Concept Creative

Megawatt Advertising groeit en is per direct op zoek naar een talentvolle en energieke concept creative. Een hele ambitieuze starter die zijn carrière een kickstart wil geven. Of iemand met een aantal jaar werkervaring.

Megawatt Advertising, onderdeel van Megawatt Group, is een high-energy creative agency dat concepten oplevert die ertoe doen. Onze expertise; branding-uitdagingen, zoals (her)positionering en het design van een visuele identiteit, merkportfolio-vraagstukken en ontwikkeling van merknamen. Communicatiecampagnes vormen de brandstof van een merk. Wij brengen de boel in beweging met een rake strategie en een krachtig creatief campagne concept. On- en offline.

De baan

  • Jij bent een conceptueel KANON. Bedenkt slim doordachte en vernieuwende (campagne) ideeën die perfect passen binnen de huidige tijdsgeest en naadloos aansluiten bij de wens van de opdrachtgever. Dit idee schrijf je vervolgens pakkend uit en je schetst de contouren van de campagne. Jij, jij werkt graag als creatief duo met een van je collega’s, maar kunt ook uitstekend uit de voeten als ‘one-(wo)man-band’.
  • Jij bent de perfecte hybride. Concepting is your game, maar het bedenken van (merk)naam of tagline gaat je bijna net zo goed af.
  • Jij kunt niet wachten om samen met je collega’s het verschil te maken voor opdrachtgevers als Fanta, Vogel’s, H&M, Netflix, Sprite, Mentos en Bavaria.

 

Tijd voor een lijstje

 

Wat bieden wij

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er.En veel. Verder;

 

Creativiteit is energie. Het brengt iets teweeg in mensen; het gaat letterlijk en figuurlijk om lading. Om brandstof. Het begint als je plezier hebt in wat je doet; simpelweg omdat je dan meer je best doet. In een positieve sfeer heb je meer oog voor kansen. De vrijheid prikkelt je fantasie. Zo vind je nieuwe wegen; en dat is precies waar ons vak om draait. Energie die je voelt stromen is een teken dat je op de goede weg zit.

Feels good…?

Mail dan je CV en motivatie naar join@megawatt.agency, geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert.

www.megawatt.agency

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie