[Vacatures] Megawatt zoekt een Producer Brandactivation & Events
21-04-2022 14:01:46 | Door: Pie Kamau | hits: 2215 | Tags:

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Producer Brandactivation & Events

Megawatt Fieldmarketing breidt haar team uit en is per direct op zoek naar een leergierige en super energieke Producer - brandactivation & events.

Megawatt Fieldmarketing, onderdeel van Megawatt Group, is een full service Fieldmarketing agency in Brand & Shopper Activation. We activate brands door altijd te starten met een magisch creatief concept, de beste locaties en relevante momenten uit te kiezen en een team van energie Superchargers in te zetten. We activate shoppers door het juiste moment in de customer journey te vinden om te activeren. Traffic en sales volgen vanzelf. Klinkt simpel. Is het ook.

De baan 

Als Producer brandactivation & events sla je de brug tussen concept - productie - uitvoering en weet je naadloos de ideeën die er ontwikkelend worden om te zetten naar realistische producties, stands en promotiesettingen. Dit doe je in nauwoverleg met het team van projectmanagers en jouw directe collega producer. Je schakelt met diverse partners en producenten en weet hen zeer gedetailleerd te briefen, waardoor je de juiste (financiële) voorstellen ontvangt. Jij bent in deze trajecten verantwoordelijk voor de volledige begeleiding van producties en rapporteert direct aan de managing director.

Producties voor de meest uiteenlopende brand activation campagnes worden in onze magazijnen of direct op eventlocaties geleverd en opgebouwd. Met ondersteuning van onze logistieke medewerkers draag jij de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen in de magazijnen, om zowel voorbereiding, opstart als onderhoud aan te sturen.

Je bent hands-on en gestructureerd met een gezonde dosis humor. Je schakelt op veel vlakken en met veel partijen maar hebt altijd het doel voor ogen: een succesvol project, zowel voor de klant als voor Megawatt Fieldmarketing. Van nature ben je gestructureerd en houd je van duidelijke communicatie. Tot slot is kennis van techniek en materialen een absolute pré en deins je er niet voor terug om zo nu en dan in het weekend of avonden het resultaat van jouw noeste arbeid mee op te bouwen, op te leveren en te bewonderen.

Tijd voor een lijstje

 

Wat wij bieden

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. En veel. Verder;

 

And last but not least.... 

Creativiteit is energie. Het brengt iets teweeg in mensen; het gaat letterlijk en figuurlijk om lading. Om brandstof. Het begint als je plezier hebt in wat je doet; simpelweg omdat je dan meer je best doet. In een positieve sfeer heb je meer oog voor kansen. De vrijheid prikkelt je fantasie. Zo vind je nieuwe wegen; en dat is precies waar ons vak om draait. Energie die je voelt stromen is een teken dat je op de goede weg zit.

Interesse? Mail je CV en motivatie naar join@megawatt.agency.

www.megawatt.agency

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie