[Vacatures] Megawatt zoekt een Projectmanager Brand & Shopper Activation
21-04-2022 13:51:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2422 | Tags:

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Projectmanager Brand & Shopper Activation

Megawatt Fieldmarketing groeit en is per direct op zoek naar een energieke en ervaren projectmanager.

Megawatt Fieldmarketing, onderdeel van Megawatt Group, is een full service Fieldmarketing agency in Brand & Shopper Activation. We activate brands door altijd te starten met een magisch creatief concept, de beste locaties en relevante momenten uit te kiezen en een team van energie Superchargers in te zetten. We activate shoppers door het juiste moment in de customer journey te vinden om te activeren. Traffic en sales volgen vanzelf. Klinkt simpel. Is het ook. 

De baan

Als projectmanager bij Megawatt Fieldmarketing ben jij (eind)verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding, uitvoering en afronding van campagnes binnen jouw klantportfolio. Samen met de accountmanager verwerk je opdrachten en/of briefings van opdrachtgevers tot een tailor made concept en offerte. Is de opdracht binnen, dan geef je nog meer gas en zorg je ervoor dat het gehele project als een zonnetje loopt. Zowel intern, als extern.

Voorbeeld? Komt ‘ie. Opstellen campagneplanning, inkoop benodigde materialen, gedetailleerde planning promotieteams, aansturing planners en recruiters, vergunningaanvragen, logistieke planning. En…adem uit. Wij leveren een extreem hoge kwaliteit en ontwikkelen alleen de beste campagnes en settings. Dit verwachten we ook van jou. Tot slot schakel je dagelijks met de opdrachtgever én breng je het gehele campagneteam eens per week op de hoogte van de voortgang. Appeltje eitje voor jou, toch?

Tijd voor een lijstje

 

Wat bieden wij

Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe cool of goed we zijn. Laat ons werk maar voor ons spreken. Waar we wel van houden is energie, gedrevenheid en de nodige humor. Want, de boog staat vaak gespannen maar gelachen wordt er. En veel. Verder;

 

And last but not least…

Creativiteit is energie. Het brengt iets teweeg in mensen; het gaat letterlijk en figuurlijk om lading. Om brandstof. Het begint als je plezier hebt in wat je doet; simpelweg omdat je dan meer je best doet. In een positieve sfeer heb je meer oog voor kansen. De vrijheid prikkelt je fantasie. Zo vind je nieuwe wegen; en dat is precies waar ons vak om draait. Energie die je voelt stromen is een teken dat je op de goede weg zit.

Interesse? Mail dan je CV en motivatie naar join@megawatt.agency, geef duidelijk aan op welke functie je solliciteert.

www.megawatt.agency

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie