[Vacatures] Megawatt zoekt een Promotie Medewerker - Supercharger
28-04-2022 10:50:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2208 | Tags:

Megawatt is per direct op zoek naar een:

Promotie Medewerker - Supercharger

Wij zijn Megawatt. Durf jij ons te joinen? Lees dan verder. Superchargers zijn onderdeel van het Megawatt team. Megawatt bestaat uit drie agency’s: Advertising, Digital en Fieldmarketing. Als Supercharger ga je aan de slag voor Megawatt Fieldmarketing en ben je onderdeel van de offlinecampagnes. Jij zal als Supercharger door héél Nederland het promotiewerk doen van dé grootste en vetste merken. Wij zijn al een paar keer met onze activaties viral gegaan én in het nieuws gekomen, dus je kan er van uit gaan dat wij serious business zijn!

Wat bieden wij:

  • Je zult werken met de tofste merken van Nederland zoals Netflix, Bavaria, Levi’s, Sprite of Fanta.
  • Je werkt samen met de leukste collega’s zoals bijvoorbeeld je vrienden, huisgenootjes en leden van je studentenvereniging.
  • Je krijgt een gratis topografie opfriscursus, want wij werken door héél Nederland
  • Je zult afwisselend werk doen wat nooit zal vervelen.
  • Je bepaalt je eigen rooster zodat je nooit te laat komt op dat belangrijke feestje.
  • Je ontvangt een dik salaris met doorgroeimogelijkheden AKA een nog hoger salaris.

 

Supercharger
 
Promotie op locatie!
 
Als Supercharger ben jij de promoter en hét gezicht op locatie van een bekend merk. Samen met een enthousiast team sample jij gave producten op verschillende locaties door het hele land. Je bent enthousiast, hebt een vlotte babbel en stapt gemakkelijk op mensen af. Je bent een echte teamplayer en haalt het maximale uit de dag! Solliciteer hier.
 
Supercharger Plus
 
Logistieke werkzaamheden (& promotie op locatie)!
 
Als Supercharger Plus kies je ervoor een stapje extra te zetten. Jij zet je in als het logistieke onderdeel van jouw team. Je start bij onze opslag in Best, haalt daar de setting en overige materialen op, rijdt hiermee in een busje naar locatie en bouwt samen met jouw team de setting op. Je sampelt vervolgens mee op locatie, bouwt later de setting met jouw team secuur af en brengt deze terug naar onze opslag. Jij gaat een extra uitdaging niet uit de weg en weet van aanpakken. Tevens ben jij inzetbaar voor andere logistieke klussen zoals het wegbrengen van materialen naar een van onze klanten. Rijbewijs B is een pré! Solliciteer hier.
 
Senior Supercharger
 
Leidinggeven en promotie op locatie!
 
Heb jij leidinggevende skills en ben jij een geboren promoter dan is deze functie iets voor jou. Op locatie weet jij jouw skills over te brengen op jouw collega’s en weet jij het team op een enthousiaste manier aan te sturen. Jij ziet dingen waar een ander overheen kijkt en zorgt op locatie voor de puntjes op de i. Jij laat de activatie op rolletjes lopen, bent het aanspreekpunt voor jouw team op locatie en schakelt met de planning op kantoor. Solliciteer hier.