[Vacatures] Milkshake Research zoekt een Medior UX Researcher
08-12-2021 10:14:08 | Door: Pie Kamau | hits: 1910 | Tags:

Milkshake Research is per direct op zoek naar een:

Medior UX Researcher

Ervaren UX researcher gezocht. Zo eentje met minimaal 3 jaar ervaring, die we ’s nachts wakker mogen maken voor een stevige user test of diepte-interview.

De rol

Ok, het zit zo. We zoeken een zelfstandige, enthousiaste onderzoeker. Eentje met minimaal 3 jaar aan ervaring in z'n broekzak. En iemand die snapt dat elke vraag een unieke aanpak vergt. Je kunt usability testen als geen ander en met jouw ijzersterke interview technieken, kom je direct tot de kern. Je houdt van design en speelt graag een actieve rol bij het ontwikkelen van digitale producten en merken op strategisch niveau. Denk je check, dubbelcheck? Dan leren we je graag beter kennen!

Wie wij zijn?

Milkshake Research, aangenaam. We zijn een onderzoeksbureau dat niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren. We doen de dingen graag lekker op onze eigen manier. En je raadt het al: UX Research staat in die werkwijze altijd centraal! We opereren overigens niet alleen, maar met onze collega’s van Soda studioResoluut en Mr Koreander. Samen creëren we digitale producten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan Albert Heijn, Ikea, Etos, Simyo en VanMoof. Daarnaast vinden we het leuk om start-ups en NGO’s te helpen zoals Justdiggit en Rutgers.

Terug naar jou

Jij bent iemand die bruist van ambitie en natuurlijk helemaal gek is van onderzoek doen. Een kritische blik en uitgesproken eigen visie zijn jou ook niet vreemd. Je zet je brede skillset aan onderzoeksmethodes flexibel in, en bent niet bang om met een nieuwe creatieve aanpak te komen. Zo help je Milkshake naar een hoger plan te tillen.

Dit ben jij:

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als User Researcher of Customer Insights Specialist. Ook bureau-ervaring? Dat bezorgt je extra punten.
  • Je weet hoe je in alle fases van product ontwikkeling de beste onderzoeksmethodes in kunt zetten voor de meest waardevolle inzichten.
  • Je bent een ster in interviewen en usability tests en je draait je hand niet om voor andere kwalitatieve methodes. Als je daarnaast ook kennis en interesse hebt in kwantitatieve onderzoeksmethoden, SPSS en Excel, is dat ook mooi meegenomen.
  • Aan de hand van een berg aan informatie en designs, stel jij duidelijke onderzoeksvragen op en schrijf je een testscript. Je checkt je prototypes in Invision, faciliteert testdagen en houdt interviews. De uitkomsten weet je te analyseren en te vertalen naar actiegerichte uitkomsten en strategische oplossingen voor je klant.
  • Je doet ook graag strategisch (kwalitatief) onderzoek en bent benieuwd naar de motivaties en gedragingen van verschillende doelgroepen.
  • Je voelt je als een vis in het water wanneer je presentaties en workshops bij de klant geeft en kunt de resultaten overtuigend overbrengen.
  • Je bent ambitieus, empathisch, nauwkeurig, nieuwsgierig, vindt het leuk om in teamverband te werken en je bent niet bang voor een nieuwe uitdaging! Daarbij heb je een duidelijke visie op UX Research.

 

En dit krijg je van ons

We zijn geen stoffig onderzoeksbureau. Niets daarvan. We zijn een team van jonge, ambitieuze vakidioten, dat graag samen leuke dingen doet. Van meet-ups tot borrels en van uitjes tot inspiratieweekenden. Soms met het Milkshake team, en soms ook samen met ResoluutSoda en Mr Koreander. Of met de rest van onze MakerStreet-collega's. Oh, en laten we ons jaarlijkse tripje naar het buitenland niet vergeten!

Naast al deze gezelligheid kan je natuurlijk rekenen op een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, dagelijks verse lunch, een laptop, een telefoon met unlimited abonnement (die je ook privé mag gebruiken), een VanMoof smart-bike én een jaarlijks opleidingsbudget van €1800.

Nog steeds enthousiast? 

Laat gauw van je horen, want wie weet is de liefde wederzijds. Zou mooi zijn, toch?  *Please note: due to the nature of our work only Medior UX Researchers who are fluent in Dutch will be taken into consideration. Heb je vragen? Neem contact op met onze teamlead Stella. Zij vertelt je graag meer. Bel of stuur een appje naar +31(0)652772248 of mail naar stella@milkshake-research.nl of Solliciteer hier.