[Vacatures] [M]media zoekt een (Junior) Advertising Technology Specialist
15-11-2021 11:13:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6975 | Tags:

[M]media is per direct op zoek naar een: 

(Junior) Advertising Technology Specialist

Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan bij een toonaangevende speler in de online media? Lees dan snel verder…

Functieomschrijving:

Als (Junior) Advertising Technology Specialist sta je met team Operations aan de basis van onze dienstverlening. Jij zorgt er samen met jouw team voor dat we websites en apps voorzien van technieken om, op een verantwoorde manier, zoveel mogelijk omzet uit online advertising te halen. Dit kan betekenen dat je een bestaande setup optimaliseert of een ‘setup’ van begin af aan voorbereidt en inricht.

Online advertising vormt nog steeds de financiële ruggengraat van het Internet. [M]media gebruikt een combinatie van platformen (ad-management systemen, Sell Side Platformen (SSP’s) en in-house ontwikkelde systemen om voor onze websites en apps inkomsten te genereren. Al deze systemen zullen bekend terrein voor jou worden.

Je werkt samen met onze Publisher & Operations Managers direct onder onze Head of Operations. Je werkt mee aan het continu optimaliseren van het netwerk in de breedste zin van het woord. Denk onder andere aan het wijzigen van advertentieposities voor verbetering van de zichtbaarheid en het aansluiten van nieuwe partners. Gezamenlijk halen jullie het beste uit de technische infrastructuur voor zowel display- als native- en video advertising. Daarnaast hou je de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten om daar waar nodig/mogelijk op in te spelen, de ontwikkelingen in online advertising gaan namelijk razendsnel.

In deze veelzijdige functie heb je een grote mate van zelfstandigheid en wordt het resultaat mede bepaald door jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Functie-eisen:

 • Je herkent jezelf in de volgende woorden: accuraat, analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig, sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, gedreven en online minded;
 • Affiniteit met en/of interesse in HTML/CSS/JavaScript;
 • Kennis en/of ervaring met digital advertising is een pré;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Doorzettingsvermogen bij het oplossen van (technische) vraagstukken

 

Wat wij bieden:

 • Uitdagende baan (40 uur) met veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij een toonaangevende speler in de online media;
 • De kans om jezelf snel te ontwikkelen binnen een succesvolle organisatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste collega’s en leuke teamuitjes;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Uitzicht op vast dienstverband

 

Over [M]media

Wij zijn [M]media en wij helpen je graag. We zijn een digitaal bureau waarmee we enerzijds publishers helpen om hun commerciële doelen te behartigen en hen te faciliteren in de juiste technische setup. Anderzijds zijn we de one-stop-shop voor adverteerders die hun doelstellingen willen behalen in de juiste doelgroep en op het juiste moment. Dit doen wij met meer dan 100 verschillende websites en apps, waarmee we ruim 10 miljoen mannen en vrouwen per maand in het hart van de doelgroep bereiken. Daarmee hebben we het sterkste mannen- en vrouwennetwerk van Nederland en daar zijn we trots op. Afhankelijk van de campagnedoelstelling kijken we naar de sterkste advertentieoplossing binnen ons netwerk. Een one-stop-shop om mannen en/of vrouwen digitaal te bereiken. Alles voor een krachtig resultaat.

Solliciteren

Lijkt jou dit leuk en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel door je CV én motivatie te sturen naar: timo@mmedia.nl.

www.mmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie