[Vacatures] NOSUCH zoekt een Client Services Director
19-04-2022 15:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2365 | Tags:

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Client Services Director

Functieomschrijving

NOSUCH is een ambitieus Design-, Marketing- en Communicatiebureau in Rotterdam. We barsten van de energie en willen de komende jaren uitgroeien tot één van de meest succesvolle bureaus van Nederland. Hiervoor zijn we op zoek naar een Client Services Director die samen met ons bouwt aan de toekomst!

De functie

Als Client Services Director ben je medeverantwoordelijk voor de uitstekende relatie met onze bestaande klanten en bouw je nieuwe relaties uit tot nieuwe klanten. Samen met het Project Management team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de klantwens, ook zorg je dat de kwaliteit van alle diensten die voor jouw accounts worden verricht optimaal blijven. Denk hierbij aan strategie, branding, concept, projectmanagement, design, marketing en content.

Samen met onze strateeg heb je strategische meetings bij klanten en schrijf je marketingcommunicatieplannen. Zo bewaak jij de aansluiting met de vraag van de klant, én draag je met constructieve adviezen bij aan hun succes. Je bent een ster in het coördineren van aanvragen en pitches vanuit nieuwe contacten en maakt hiervoor passende (initiële) offertes.

Wat jij gaat doen

Je bent vol enthousiasme in de lead in het opbouwen, in stand houden en proactief benaderen van (potentiële) klanten. Je houdt collega’s scherp op alles wat er gebeurt en moet gebeuren. Ook ben je een belangrijke strategische gesprekspartner voor onze klanten en weet je haarscherp de (marketing) communicatie wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. Je maakt hierin gebruik van ons rapportagesysteem, zodat je kunt rapporteren over de status van bestaande klanten en prospects.

Een positief commercieel resultaat (targets) en groei binnen je accounts heeft jouw focus. Het proactief zijn en vooruitdenken voor de klant is jouw tweede natuur. In de rol als Client Services Director bij NOSUCH ben je ook nauw betrokken bij het commerciële beleid van ons bureau en vertaal je marktwensen/behoeften n.a.v. gesprekken met klanten naar beleidsadviezen. In het verlengde daarvan ben je de initiator en coördinator van salesplannen. Ook denk je mee over de optimalisatie van onze commerciële aanpak/strategie. Ten slotte bekijk je samen met het commerciële team wat er nodig is qua marketing en communicatie om de relaties met klanten te versterken en nieuwe klanten te interesseren.

Waarom jij de ideale match bent voor NOSUCH?

Je bent sociaal, maakt makkelijk contact en beschikt daarmee gelijk over communicatieve vaardigheden. Jij bent een persoon waar eigenlijk iedereen wel mee overweg kan! Je bent ambitieus en ondernemend, en je haalt je werkplezier om met elkaar als team de ‘the extra mile’ te lopen.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal HBO-niveau en je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie aan bureauzijde.
  • In het ontwikkelen van klanten ben je een kei.
  • Je bent een nieuwsgierige adviseur op het gebied van marketing en communicatie.
  • Je hebt commercieel inzicht en je krijgt energie van het werven van (nieuwe) klanten.
  • Je hebt een marktgerichte visie.
  • Je bent en blijft continue op de hoogte van trends & ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 

Interesse? Solliciteer hier.

www.nosuch.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie