[Vacatures] NOSUCH zoekt een Junior Communicatie Coördinator - Microsoft
23-06-2022 12:22:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2483 | Tags:

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Junior Communicatie Coördinator - Microsoft

Functieomschrijving

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Communicatie Coördinator? Grijp dan je nu kans en solliciteer bij NOSUCH On-Site, onderdeel van marketingcommunicatie bureau NOSUCH. Voor Microsoft zoeken wij namelijk een Junior Communicatie Coördinator. In deze functie kan je al je communicatieve ideeën en initiatieven kwijt, meerwaarde bieden en jezelf ontwikkelen. Door de open cultuur bij Microsoft is hier maximaal ruimte voor en kan je gebruik maken van de kennis en ervaring binnen Microsoft.

Wie zijn wij

Wij zijn NOSUCH. Al sinds 2001 helpt NOSUCH bedrijven te verbinden met mensen. Dit doen wij door marketingcommunicatie strategieën & middelen te ontwikkelen die zijn vormgegeven vanuit de kracht van merken. Zo creëren wij onder andere merkstrategieën, visual identities, campagnes en content voor klanten zoals Microsoft, Shell, Nationale-Nederlanden, Allianz Direct, Tango en vele anderen. Wij werken zowel vanuit ons creatieve bureau in Rotterdam, als On-Site bij onze klanten.

Wat ga je doen

Jij gaat samenwerken met de Event Coördinator en gaat je bezighouden met het opzetten van communicatie-uitingen, het opmaken van registratiepagina's via toolings van Microsoft, het controleren van datalijsten en het organiseren van events.

Functievereisten

Om te beginnen een HBO of WO denk/werkniveau. Ervaring met content marketing en een flinke dosis organisatorisch talent. Je weet wat er komt kijken bij het opzetten van campagnes met bijbehorende resources en budgetbewaking. Ook in hectische en veeleisende situaties houd jij het overzicht, ben je zelfstandig en flexibel. Je schakelt makkelijk tussen de diverse stakeholders om je doel te bereiken. Je bent communicatief en hebt een stevige talenkennis om je goed uit te drukken, zowel verbaal als in geschrift. Je bent ‘eager to learn’ en vanuit jezelf gemotiveerd om te ontwikkelen. Heb je ervaring met internationale bedrijven? Top!

Wat krijg je terug

  • Werkervaring bij een groot internationaal tech-bedrijf;
  • Hybride werken (bij Microsoft, NOSUCH of vanuit huis);
  • Een professioneel en hecht team;
  • Een sociale werkcultuur met diverse activiteiten voor ontspanning, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in gebieden waar je kracht ligt;
  • Pensioenopbouw via NOSUCH;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Jaarlijks ontwikkelingsbudget;
  • Salaris op basis van ervaring € 2.750,- tot € 3.300,- bij fulltime.

 

Ja, dit wil ik!

Ben jij er van overtuigd dat deze functie helemaal bij jou past en jij de Junior Communicatie Coördinator bent die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.nosuch.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie