[Vacatures] NOSUCH zoekt een Junior Event Coördinator - Microsoft
23-06-2022 12:07:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1607 | Tags:

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Junior Event Coördinator - Microsoft

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het organiseren van events en alles tot in de puntjes te regelen? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag voor Microsoft. Hoe? Via NOSUCH On-Site, onderdeel van het marketingcommunicatiebureau NOSUCH. Voor Microsoft zoeken wij een Junior Event Coördinator die dedicated gaat ondersteunen bij het organiseren van events. De open cultuur bij Microsoft is de perfecte situatie voor jou om nieuwe frisse ideeën en initiatieven aan te dragen en gebruik te maken van de schat aan ervaring en kennis bij Microsoft.

Wie zijn wij

Wij zijn NOSUCH. Al sinds 2001 helpt NOSUCH bedrijven te verbinden met mensen. Dit doen wij door marketingcommunicatie strategieën & middelen te ontwikkelen die zijn vormgegeven vanuit de kracht van merken. Zo creëren wij onder andere merkstrategieën, visual identities, campagnes en content voor klanten zoals Microsoft, Shell, Nationale-Nederlanden, Allianz Direct, Tango en vele anderen. Wij werken zowel vanuit ons creatieve bureau in Rotterdam, als On-Site bij onze klanten.

Wat ga je doen

Als Junior Event Coördinator ondersteun jij bij het beheren van on- en offline events van het begin tot het einde. Zodra duidelijk is wat het volgende event wordt, weet jij wat je moet doen. Je maakt en verstuurt de uitnodigingen, houdt de aanwezigheid bij en ondersteunt partners bij vragen. En na afloop van het event help je natuurlijk ook bij opzetten van een goede follow-up campagne voor je Microsoft collega’s zodat zij leads kunnen genereren.

Functievereisten

Om te beginnen een HBO of WO denk/werkniveau. Verder ben je een uitgesproken hands-on type, super enthousiast, positief en je denkt in oplossingen. Je bent natuurlijk een kei in organiseren; een event opzetten van A tot Z en budgetbewaking? Jij doet het. Je bent verbindend en schakelt makkelijk met collega’s en partners om je doel te bereiken. In het heetst van de strijd blijf je cool en doet je werk. Je bent ‘eager to learn’ en vanuit jezelf gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen. Multitasken is jouw tweede natuur. Je bent servicegericht en communiceert makkelijk, zowel mondeling als in geschrift. Je talenkennis is hiervoor op orde. Heb je al ervaring met internationale bedrijven? Top!

Wat krijg je terug

  • Werkervaring bij een groot internationaal tech-bedrijf;
  • Hybride werken (bij Microsoft op kantoor of vanuit huis);
  • Een professioneel en hecht team;
  • Een sociale werkcultuur met diverse activiteiten voor ontspanning, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in gebieden waar je kracht ligt;
  • Pensioenopbouw via NOSUCH;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Jaarlijks ontwikkelingsbudget;
  • Salaris op basis van ervaring € 2.750,- tot € 3.300,- bij fulltime.

 

Ja, dit wil ik!

Ben jij er van overtuigd dat deze functie helemaal bij jou past en jij de Junior Event Coördinator bent die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.nosuch.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie