[Vacatures] NOSUCH zoekt een Junior Marketing Specialist - Microsoft
23-06-2022 12:03:00 | Door: Pie Kamau | hits: 854 | Tags:

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Junior Marketing Specialist - Microsoft

Functieomschrijving

Dit is jouw kans om voor Microsoft aan de slag te gaan en te laten zien wat je kan. Hoe? Via NOSUCH On-Site, onderdeel van het marketingcommunicatiebureau NOSUCH. Voor Microsoft zoeken wij een Junior Marketing Specialist die het bedrijf dedicated gaat ondersteunen bij het realiseren van marketingcampagnes van en voor partners van Microsoft. De open cultuur binnen Microsoft is de perfecte situatie voor jou om nieuwe frisse ideeën en initiatieven aan te dragen en gebruik te maken van de schat aan ervaring en kennis bij Microsoft.

Wie zijn wij

Wij zijn NOSUCH. Al sinds 2001 helpt NOSUCH bedrijven te verbinden met mensen. Dit doen wij door marketingcommunicatie strategieën & middelen te ontwikkelen die zijn vormgegeven vanuit de kracht van merken. Zo creëren wij o.a. merkstrategieën, visual identities, campagnes en content voor klanten zoals Microsoft, Shell, Nationale-Nederlanden, Allianz Direct, Tango en vele anderen. Wij werken zowel vanuit ons creatieve bureau in Rotterdam, als On-Site bij onze klanten.

Wat ga je doen

Als Junior Marketing Specialist ga je ondersteunen bij alle facetten van het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes voor de partners van Microsoft. Met deze marketingcampagnes kunnen zij vervolgens meer leads ontwikkelen.

Functievereisten

Om te beginnen heb je een HBO of WO denk/werkniveau. Je bent natuurlijk super enthousiast, positief en denkt in oplossingen. Je weet precies wat er komt kijken bij het opzetten van campagnes, inzetten van resources en bewaken van budgetten. En je weet waar en wanneer er extra handen nodig zijn. Je bent natuurlijk super enthousiast, positief en denkt in oplossingen. Je bent verbindend en schakelt makkelijk met collega’s en partners om je doel te bereiken. In het heetst van de strijd blijf jij cool en doet je werk. Je bent ‘eager to learn’ en vanuit jezelf gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen. Ervaring met internationale bedrijven en een goede talenkennis zou fijn zijn.

Wat krijg je terug

  • Werkervaring bij een groot internationaal tech-bedrijf;
  • Hybride werken (bij Microsoft, bij NOSUCH of vanuit huis);
  • Een professioneel en hecht team;
  • Een sociale werkcultuur met diverse activiteiten voor ontspanning, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in gebieden waar je kracht ligt;
  • Pensioenopbouw via NOSUCH;
  • Laptop en telefoonkostenvergoeding;
  • Jaarlijks ontwikkelingsbudget;
  • Salaris op basis van ervaring € 2.750,- tot € 3.300,- bij fulltime.


Ja, dit wil ik!

Ben jij er van overtuigd dat deze functie helemaal bij jou past en jij de marketingspecialist bent die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.nosuch.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie