[Vacatures] NOSUCH zoekt een Junior Marketing Support Medewerker - Microsoft
23-06-2022 12:18:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1566 | Tags:

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Junior Marketing Support Medewerker - Microsoft

Functieomschrijving

Kick jij op het verzamelen en analyseren van data? Lees dan verder. NOSUCH On-Site, onderdeel van marketingcommunicatie bureau NOSUCH, biedt je de kans om aan de slag te gaan als Junior Marketing Support Medewerker voor Microsoft. In deze functie werk je dedicated voor Microsoft en ga je hen ondersteunen met nieuwe partnerships. Je hebt hierbij een externe rol. De open cultuur bij Microsoft is voor jou de perfecte situatie om nieuwe frisse ideeën en initiatieven aan te dragen, én natuurlijk kun je bouwen op veel kennis en ervaring binnen Microsoft.

Wie zijn wij

Wij zijn NOSUCH. Al sinds 2001 helpt NOSUCH bedrijven te verbinden met mensen. Dit doen wij door marketingcommunicatie strategieën & middelen te ontwikkelen die zijn vormgegeven vanuit de kracht van merken. Zo creëren wij onder andere merkstrategieën, visual identities, campagnes en content voor klanten zoals Microsoft, Shell, Nationale-Nederlanden, Allianz Direct, Tango en vele anderen. Wij werken zowel vanuit ons creatieve bureau in Rotterdam, als On-Site bij onze klanten.

Wat ga je doen

Je werkt mee aan het succes van goede marketingcampagnes of events en de ondersteunende werkzaamheden, zoals het analyseren en verwerken van de gegevens die nodig zijn voor de juiste inzichten. Samen met het interne Microsoft-team bepaal en onderzoek je de partners die deelnemen aan het programma. Je verzamelt nieuwe data en rapporteert de uitkomsten binnen het interne team van Microsoft. Je leert hoe dit soort marketingactiviteiten bij een groot merk worden opgezet en uitgevoerd en vergroot je kennis om steeds meer verantwoordelijkheid te krijgen in het zelf opzetten en realiseren hiervan.

Functievereisten

Om te beginnen een HBO of WO denk/werkniveau. Je weet snel je rol te vinden in een nieuwe omgeving en daadkrachtig aan het werk te gaan. Je bent gefocused, pro-actief en creatief en neemt verantwoordelijkheid. Je hebt innovatieve ideeën en durft die te laten zien. Je bent een kei in het organiseren; een campagne opzetten van A tot Z met bijbehorende resources en budgetbewaking? Jij doet het. Je wordt niet nerveus van deadlines, maar blijft analytisch en klantgericht. Je bent enthousiast, pakt zaken positief op en ziet oplossingen.

Je bent verbindend en schakelt makkelijk met diverse stakeholders (in- en extern) om je doel te bereiken. En ook in heetst van de strijd ben je zelfstandig en flexibel. Je bent ‘eager to learn’ en vanuit jezelf gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen. Je communiceert sterk, zowel verbaal als op schrift en hebt een goede talenkennis. Heb je ervaring met internationale bedrijven? Top!

Wat krijg je terug

  • Werkervaring bij een groot internationaal tech-bedrijf;
  • Hybride werken (bij Microsoft, NOSUCH of vanuit huis);
  • Een professioneel en hecht team;
  • Een sociale werkcultuur met diverse activiteiten voor ontspanning, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in gebieden waar je kracht ligt;
  • Pensioenopbouw via NOSUCH;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Jaarlijks ontwikkelingsbudget;
  • Salaris op basis van ervaring € 2.750,- tot € 3.300,-bij fulltime;

 

Ja, dit wil ik!

Ben jij er van overtuigd dat deze functie helemaal bij jou past en jij de Marketing Support Medewerker bent die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.nosuch.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie