[Vacatures] NOSUCH zoekt een Marketing Advisor - Microsoft
04-08-2022 10:29:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3086 | Tags:

NOSUCH is per direct op zoek naar een:

Marketing Advisor - Microsoft

Functieomschrijving

Pak deze unieke kans en ga voor Microsoft aan de slag als extern expert. Hoe? Via NOSUCH On-Site, onderdeel van marketingcommunicatie bureau NOSUCH. Voor ons Microsoft account zoeken wij een Marketing Advisor die dedicated meewerkt bij het bedenken en opzetten van mooie campagnes die meer leads genereren. De open cultuur bij Microsoft biedt je alle ruimte om nieuwe frisse ideeën en initiatieven aan te dragen en gebruik te maken van de schat aan ervaring en kennis bij Microsoft.

Wie zijn wij

Wij zijn NOSUCH. Al sinds 2001 helpt NOSUCH bedrijven te verbinden met mensen. Dit doen wij door marketingcommunicatie strategieën & middelen te ontwikkelen die zijn vormgegeven vanuit de kracht van merken. Zo creëren wij onder andere merkstrategieën, visual identities, campagnes en content voor klanten zoals Microsoft, Shell, Nationale-Nederlanden, Allianz Direct, Tango en vele anderen. Wij werken zowel vanuit ons creatieve bureau in Rotterdam, als On-Site bij onze klanten.

Wat ga je doen

Jij coördineert en begeleidt de strategische (partner)programma’s van Microsoft Nederland. Met name het ontwikkelend, opzetten en het uitvoeren van Go-to-Marketing (GTM) activiteiten. Daarnaast bouw en lanceer jij end-to-end marketingplannen voor de partners van Microsoft in verschillende branches. De leads die dit oplevert, worden vervolgens doorvertaald in de systemen van Microsoft waarin jij de verbindende factor bent. Je bewaakt de processen en houdt je bezig met het tracken van leads. De analyse hiervan rapporteer je aan je interne stakeholders binnen Microsoft.

Functievereisten

Minstens 4 jaar ervaring in Marketing en/of Sales en een HBO of WO denk/werkniveau. Een analytisch brein en een flinke dosis organisatorisch vermogen; een campagne opzetten van A tot Z met bijbehorende resources en budgetbewaking? Jij doet het. Je bent enthousiast en weet zaken positief en oplossingsgericht te benaderen. Je bent verbindend en schakelt makkelijk met diverse stakeholders (in- en extern) en weet draagvlak te creëren. Ook in heetst van de strijd ben je zelfstandig en flexibel. Je bent ‘eager to learn’ en vanuit jezelf gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen. Je houdt overzicht en communiceert sterk, zowel verbaal als in geschrift. Je talenkennis is natuurlijk op orde. Heb je ervaring met internationale bedrijven? Top!

Wat krijg je terug

  • Werkervaring bij een groot internationaal tech-bedrijf;
  • Hybride werken (bij Microsoft, NOSUCH of vanuit huis);
  • Een professioneel en hecht team;
  • Een sociale werkcultuur met diverse activiteiten voor ontspanning, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in gebieden waar je kracht ligt;
  • Pensioenopbouw via NOSUCH;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Jaarlijks ontwikkelingsbudget;
  • Salaris op basis van ervaring € 3.500,- tot € 4.000,- bij fulltime;

 

Ja, dit wil ik!

Ben jij er van overtuigd dat deze functie helemaal bij je past en jij de Marketing Advisor bent die wij zoeken? Solliciteer hier.

www.nosuch.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie