[Vacatures] NRC Media zoekt een Backend Developer
27-09-2021 15:33:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2123 | Tags:

NRC Media is per direct op zoek een:

Backend Developer

Schrijf je liever goede code dan een sollicitatiebrief? En werk je graag bij een ambitieus mediabedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken.

In het Digitale Media Team werk je aan de digitale toekomst van NRC. We werken in een klein maar hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven. Onze werksfeer is professioneel, maar informeel.

Je hebt ruime ervaring met Python, SQL en Linux. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring als webontwikkelaar. Ervaring met continuous delivery (tools als Ansible of GitHub Actions), Elasticsearch, Docker, React of Vue komt goed van pas.

Wat biedt NRC

Een prachtige werkplek op het Rokin in hartje Amsterdam. We bieden een prima salaris, met goede secundaire voorwaarden en een royaal pensioenplan. Maar bovenal bieden we een kans om een flinke steen bij te dragen aan een belangrijke pijler van de Nederlandse samenleving: betrouwbare, onafhankelijk journalistiek.

Enthousiast geworden? 

Solliciteer hier en voeg je motivatiebrief en CV toe. De sluitingsdatum van deze vacature maandag 11 oktober. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Christian ten Hoope c.tenhoope@nrc.nl.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie