[Vacatures] NRC Media zoekt een Freelance PR-Coördinator
23-08-2021 16:07:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2259 | Tags:

NRC Media is per direct op zoek een:

Freelance PR-Coördinator

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de podcasts van NRC bekend worden bij een groot publiek door middel van aandacht in de media. In samenwerking met je collega’s uit het audioteam zet je PR-campagnes op die aansluiten bij de redactionele en marketingkalender. Je kunt ons helpen een strakke PR-strategie te formuleren die NRC neerzet als autoriteit in podcastland. Hoe moet echter niet bij een plan blijven, je kunt ook concrete resultaten halen in de vorm van diverse publicaties in relevante media. 

Waar ben je goed in?

Je kent veel mensen bij redacties van andere media en weet precies bij wie je moet zijn voor het onder de aandacht brengen van onze (nieuwe) podcastseries. Je vindt het leuk om te werken in een nieuw team en kan de vrijheid die daarbij hoort goed benutten om nieuwe dingen op te zetten en PR-successen te boeken.

Wat bieden wij?

Een freelance functie van ongeveer 16 uur per week verspreid over twee of meer dagen op de redactie in Amsterdam. Als onderdeel van het multidisciplinair audioteam werk je mee aan de audiotoekomst van de krant en werk je samen met een team van jonge audiospecialisten. De functie is per medio augustus beschikbaar.

Wie zijn wij?

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.nl, een groeiend aanbod aan podcasts, verschillende webwinkels en apps. We zijn een jong bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed. Onze lezers en luisteraars zijn in het algemeen hoogopgeleid, kapitaalkrachtig, autonoom en hebben een open wereldbeeld. Met onze journalistiek willen wij hen de kans geven hun eigen mening te vormen, niet om onze eigen mening op te dringen. Bij NRC Media werken ruim 350 mensen. Redactie en uitgeverij zorgen er samen voor dat er elke dag prachtige journalistieke producties te vinden zijn in onze kranten, apps en online.

Audio hoort inmiddels al bijna vijf jaar bij onze journalistiek. Wat ooit begon met één wekelijkse podcast is uitgegroeid tot een divers aanbod met dagelijkse en wekelijkse afleveringen, aangevuld met op zichzelf staande korte series. Van politiek en economie, wetenschap en boeken tot misdaad en zorg; in audio is NRC breed georiënteerd en ambitieus om verder te groeien.

Enthousiast?

Stuur dan voor vrijdag 3 september een motivatie en CV via de knop hieronder in. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anne Janssen, via a.janssen@nrc.nl of solliciteer hier.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie