[Vacatures] NRC Media zoekt een Freelance Vormgever
09-12-2021 09:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2019 | Tags:

NRC Media is per direct op zoek naar een:

Freelance Vormgever

Wat je gaat doen:

  • Vormgeving van onze journalistieke uitingen (papier, online, social media).

 

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar een vormgever die snel, nauwkeurig en zelfstandig werkt. Digitaal denken is een tweede natuur. Omgaan met deadlines en ervaring in een journalistieke omgeving is gewenst. Affiniteit met journalistiek en media vereist. Net als goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal. Je bent een fijne collega die gemakkelijk met mensen omgaat en het leuk vindt om deel uit te maken van de NRC-redactie. Je bent beschikbaar voor onregelmatige diensten, bijvoorbeeld in de avond en op zondag. Beheersing van Adobe Illustrator CC, Adobe Photoshop CC is een must. Ervaring met Adobe After Effects is een pré. We vinden het belangrijk dat mensen vanuit een diversiteit aan achtergronden en ervaringen een bijdrage leveren aan de redactie.

Wat biedt NRC:

Een prachtige werkplek op het Rokin in hartje Amsterdam. Een passend uurtarief, afhankelijk van de ervaring. Samenwerken met een enthousiast team van journalisten en vormgevers. NRC biedt zo nodig een reisvergoeding en maaltijden tijdens avonddiensten. Ook bieden we goede begeleiding. Maar bovenal bieden we een kans om een flinke steen bij te dragen aan een belangrijke pijler van de Nederlandse samenleving: betrouwbare, onafhankelijke journalistiek.

Wie zijn wij?

NRC Media is de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.nl, een groeiend aanbod aan podcasts, verschillende webwinkels en apps. We zijn een jong bedrijf, maar we beheren cultureel erfgoed. Onze lezers en luisteraars zijn in het algemeen hoogopgeleid, kapitaalkrachtig, autonoom en hebben een open wereldbeeld. Met onze journalistiek willen wij hen de kans geven hun eigen mening te vormen, niet om onze eigen mening op te dringen. Bij NRC Media werken ruim 350 mensen. Redactie en uitgeverij zorgen er samen voor dat er elke dag prachtige journalistieke producties te vinden zijn in onze kranten, apps en online. Audio hoort inmiddels al bijna vijf jaar bij onze journalistiek. Wat ooit begon met één wekelijkse podcast is uitgegroeid tot een divers aanbod met dagelijkse en wekelijkse afleveringen, aangevuld met op zichzelf staande korte series. Van politiek en economie, wetenschap en boeken tot misdaad en zorg; in audio is NRC breed georiënteerd en ambitieus om verder te groeien.

Enthousiast geworden?

Stuur dan voor maandag 20 december een motivatie, portfolio en CV.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne-Marije Vendeville, Artdirector NRC, a.vendeville@nrc.nl of solliciteer hier.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie