[Vacatures] NRC Media zoekt een Product Owner
30-06-2022 09:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2031 | Tags:

NRC Media is per direct op zoek naar een:

Product Owner

Ben je op zoek naar afwisselend werk met hoge impact bij een organisatie die kwaliteitsjournalistiek en klantbeleving hoog in het vaandel heeft? Ben jij goed in het stellen van prioriteiten en het zoeken van verbinding met allerlei soorten mensen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als Product Owner van het team BACO (behoud, activatie, communicatie en onderzoek) is geen dag hetzelfde. Je geeft vorm aan de strategie en visie van het team. En vertaalt deze door naar een concrete roadmap en planning. Daarnaast vertegenwoordig je de belangen van stakeholders en vertaal je hun wensen. Ook beheer en prioriteer je de backlog; jij weet welke acties waarde toevoegen en beschrijft dit in user story format.

Naast jouw rol als Product Owner werk je ook mee in het team. Dit zijn diverse werkzaamheden en verantwoordelijkheden, zoals de onboarding van nieuwe abonnees, onderzoek naar de behoeften van abonnees, communicatie over nieuwe features en producten van NRC, digitale activatie door habitvorming, maar ook afdelingsoverstijgende projecten.

Dit alles maakt dit een uitdagende rol waarin je je snel kunt ontwikkelen. Je bent geen radar in een machine, maar een cruciale speler in een enthousiast en professioneel team bij een prachtig mediabedrijf met een hoge innovatiesnelheid en korte lijnen, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het team werkt volgens de Agile principes, hanteert de SCRUM-methodiek en bestaat uit een Product Owner (jij), Scrum Master, een data-analist en 2 communicatiespecialisten.

Het team is onderdeel van de afdeling Consumentenmarkt waar onze abonnees worden geworven en behouden.

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring als Product Owner en/of Scrum is een pré.
  • Ervaring met het ontwikkelen van Customer Journeys.
  • Allround inzetbaar.
  • Affiniteit met data en techniek.

 

Daarnaast ben je communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift. Je stelt je pro-actief en assertief op, maar wel met sterke organisatiesensitiviteit. Je bent goed in het verbinden van mensen en op een vriendelijke manier aanjagen om volgens planning tot een goed resultaat te komen. Je bent zelf startend, werkt zelfstandig en zorgt voor een goede afstemming met je team en overige betrokkenen. Je staat stevig in je schoenen en kan met iedereen in gesprek, van redactie tot techniek. Je bent geen analyticus maar onderneemt wel actie op basis van cijfers. En dat alles met een neus voor creatieve ideeën.

Wij vinden het belangrijk dat mensen vanuit een diversiteit aan achtergronden en ervaringen een bijdrage leveren aan NRC Media.

Wat mag je van ons verwachten?

Buiten dat de basiszaken prima geregeld zijn (salaris, vakantiedagen, NS Businesscard die je ook privé mag gebruiken, etc.) krijg je een leuke baan met veel vrijheid en zelfstandigheid om je eigen rol in te vullen. Tegelijkertijd sta je er niet alleen voor en heb je voldoende mensen om je heen om mee te sparren.

Je werkt op een inspirerende plek in het hart van Amsterdam op het Rokin met op de 6e etage een dakterras met uitzicht over de stad.

Er zijn volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, binnen en buiten de eigen NRC Academie.

NRC

Je komt te werken bij één van de mooiste mediabedrijven van Nederland: NRC. De uitgever van NRC, nrc.nl en NRC Audio, met meer dan 200 journalisten, een rijke historie, sterke passie en gedrevenheid in het hartje van Amsterdam. Meer dan 80 procent van de inkomsten van NRC komt van de ruim 300.000 abonnees. Het merendeel heeft een digitaal abonnement, vaak in combinatie met de zaterdagkrant. NRC is een dynamisch mediabedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. NRC is onderdeel van Mediahuis.

Interesse? Solliciteer hier en stuur jou motivatie en CV.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie