[Vacatures] NRC Media zoekt een UI Designer
27-09-2021 15:04:06 | Door: Pie Kamau | hits: 1928 | Tags:

NRC Media is per direct op zoek een:

UI Designer

Ontwerp je liever een mooie en bruikbare user interface dan dat je een sollicitatiebrief schrijft? En werk je graag bij een ambitieus mediabedrijf? Dan ben jij degene die we zoeken. Binnen het Digitale Media Team (DMT) van NRC zoeken we een ervaren UI designer, die ons helpt te bouwen aan ons digitale platform.

We werken in een klein, hecht team, dat in nauwe samenwerking met de redactie en het marketingteam van NRC zorgt dat de digitale uitgaven van NRC (nrc.nl en de apps) het beste podium voor kwaliteitsjournalistiek zijn en blijven. Onze werksfeer is professioneel maar informeel.

Als UI designer:

  • Analyseer je de gebruikerservaring en wensen van onze lezers en luisteraars.
  • Adviseer je het marketingteam en het DMT op het gebied van UI en UX.
  • Begeleid je UI-projecten van concept tot implementatie.
  • Werk je voorstellen uit in prototypes, wireframes en designs.
  • Ontwerp je de UI van onze websites, apps en webapplicaties.

 

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als UI designer en een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding. Je hebt ruime ervaring met XD en voldoende kennis van frontend development om samen met ons frontend-team te bouwen aan onze digitale omgeving. Goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel.

Wat biedt NRC

Een prachtige werkplek op het Rokin in hartje Amsterdam. We bieden een prima salaris, met goede secundaire voorwaarden en een royaal pensioenplan. Maar bovenal bieden we een kans om een flinke steen bij te dragen aan een belangrijke pijler van de Nederlandse samenleving: betrouwbare, onafhankelijk journalistiek.

Enthousiast geworden?

Solliciteer hier en voeg je motivatiebrief en CV toe. De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 11 oktober. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met: Christian ten Hoope c.tenhoope@nrc.nl.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie