[Vacatures] Ocean Outdoor zoekt een Accountmanager Programmatic (m/v)
18-08-2022 11:21:00 | Door: Pie Kamau | hits: 8825 | Tags:

Ocean Outdoor is per direct op zoek naar een:

Accountmanager Programmatic (m/v)

Dit is jouw kans om te werken bij één van de snelst groeiende mediabedrijven van Nederland.

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), een specialisatie binnen Out-of-Home. Ongetwijfeld ben je ons al heel vaak tegengekomen, wij hebben namelijk een landelijk netwerk van 190 locaties en 331 groot formaat schermen langs snelwegen, rondom het openbaar vervoer, in winkel- en stadscentra. Wij werken daarbij intensief samen met adverteerders, mediabureaus en reclamebureaus die gebruik maken van onze schermen. Wil jij ook dat jouw werk dagelijks wordt opgemerkt door miljoenen mensen en wil je werken vanuit een inspirerende werkomgeving uitkijkend over Amsterdam in een superleuk team, dan is Ocean Outdoor jouw bedrijf! Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland. 

De functie:

Als Accountmanager Programmatic ben je onderdeel van het commerciële team van Ocean Outdoor. Samen met collega accountmanagers ben je verantwoordelijk voor de advertentie verkoop op de digitale schermen van Ocean Outdoor. Je bent samen met de Programmatic Lead verantwoordelijk voor de strategie op zowel de aanbodzijde als de diverse verkoopkanalen van de digitale schermen. Vanuit deze rol heb je veel contact met SSP’s en DSP’s en zal je intensief schakelen met onlinebureaus binnen de mediawereld. Je stelt accountplannen op en verwerft in lijn hiermee nieuwe klanten en business bij bestaande klanten. Je adviseert over de optimale programmatic inzet van DOOH. Je signaleert marktkansen en vertaalt deze naar de ontwikkeling van producten en diensten.

De kandidaat:

Graag komen wij voor deze functie in contact met kandidaten die zich herkennen in het volgende

profiel:

  • Je hebt tenminste een Havo vooropleiding aangevuld met een bedrijfskundige of commerciële opleiding op minimaal Hbo niveau.
  • Je beschikt over 3 tot 5 jaar succesvolle sales ervaring bij voorkeur met een online achtergron
  • Je beschikt over een groot en kwalitatief netwerk binnen online (w.o. SSP’s en DSP’s).
  • Je bent communicatief en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent ondernemend, markt- en resultaatgericht en bent een netwerker pur sang.
  • Je bent collegiaal en werkt planmatig en zelfstandig. Ook onder tijdsdruk.

 

De Accountmanager Programmatic rapporteert aan de Head of Sales.

Reacties:

De werving en selectie van kandidaten voor deze functie verloopt via Marc van Hamelen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via HR@oceanoutdoor.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur daartoe je motivatie en CV onder vermelding van ‘Accountmanager’ aan HR@oceanoutdoor.nl. We zien je reactie graag tegemoet.

www.oceanoutdoor.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie