[Vacatures] Ocean Outdoor zoekt een Accountmanager (m/v)
18-08-2022 11:05:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6352 | Tags:

Ocean Outdoor is per direct op zoek naar een:

Accountmanager (m/v)

Dit is jouw kans om te werken bij één van de snelst groeiende mediabedrijven van Nederland.

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), een specialisatie binnen Out-of-Home. Ongetwijfeld ben je ons al heel vaak tegengekomen, wij hebben namelijk een landelijk netwerk van 190 locaties en 331 groot formaat schermen langs snelwegen, rondom het openbaar vervoer, in winkel- en stadscentra. Wij werken daarbij intensief samen met adverteerders, mediabureaus en reclamebureaus die gebruik maken van onze schermen. Wil jij ook dat jouw werk dagelijks wordt opgemerkt door miljoenen mensen en wil je werken vanuit een inspirerende werkomgeving uitkijkend over Amsterdam in een superleuk team, dan is Ocean Outdoor jouw bedrijf! Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland. 

De functie:

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aangaan en ontwikkelen van commerciële relaties met grote adverteerders in Nederland. Je stelt accountplannen op en verwerft in lijn hiermee nieuwe klanten en business bij bestaande klanten. Je adviseert adverteerders over de optimale inzet van DOOH. Je signaleert marktkansen en vertaalt deze naar de ontwikkeling van producten en diensten. Ondersteund door de collega’s van sales support en marketing initieer je promotionele en marketingacties en zorg je voor het afsluiten van orders en contracten. 

De kandidaat:

Graag komen wij voor deze functie in contact met kandidaten die zich herkennen in het volgende
profiel:

  • Je hebt tenminste een Havo vooropleiding aangevuld met een bedrijfskundige of commerciële opleiding op minimaal Hbo niveau.
  • Je beschikt over 3 tot 5 jaar succesvolle sales ervaring.
  • Je beschikt over een groot en kwalitatief netwerk onder de belangrijkste adverteerders van Nederland
  • Je bent communicatief en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent ondernemend, markt- en resultaatgericht en bent een netwerker pur sang.
  • Je bent collegiaal en werkt planmatig en zelfstandig. Ook onder tijdsdruk.

 

De Accountmanager rapporteert aan de Head of Sales.

Reacties:

De werving en selectie van kandidaten voor deze functie verloopt via Marc van Hamelen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via HR@oceanoutdoor.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur daartoe je motivatie en CV onder vermelding van ‘Accountmanager’ aan HR@oceanoutdoor.nl. We zien je reactie graag tegemoet. 

www.oceanoutdoor.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie