[Vacatures] Ocean Outdoor zoekt een Traffic medewerker (m/v)
18-08-2022 10:44:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2296 | Tags:

Ocean Outdoor is per direct op zoek naar een:

Traffic medewerker (m/v)

Dit is jouw kans om te werken bij één van de snelst groeiende mediabedrijven van Nederland.

Ocean Outdoor Nederland is marktleider in Digital-Out-of-Home (lees: DOOH), een specialisatie binnen Out-of-Home. Ongetwijfeld ben je ons al heel vaak tegengekomen, wij hebben namelijk een landelijk netwerk van 195 locaties en 335 groot formaat schermen langs snelwegen, rondom het openbaar vervoer, in winkel- en stadscentra. Wij werken daarbij intensief samen met adverteerders, mediabureaus en reclamebureaus die gebruik maken van onze schermen. Wil jij ook dat jouw werk dagelijks wordt opgemerkt door miljoenen mensen en wil je werken vanuit een inspirerende werkomgeving uitkijkend over Amsterdam in een superleuk team, dan is Ocean Outdoor jouw bedrijf! Ocean Outdoor Nederland is onderdeel van Ocean Outdoor Limited met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Denemarken en Duitsland.

De functie:

Als Traffic medewerker ben je verantwoordelijk voor het op een juiste wijze uitvoering geven aan commerciële campagnes en content op de verschillende schermen in Nederland via een geavanceerd content managementsysteem. Je plant en monitort dagelijks de content op de verschillende schermen en voorziet de organisatie van gedegen rapportages. Naast planning ben je ook verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en de prestaties van de schermen. Operationele bewaking is een belangrijk deel van de werkzaamheden. Bij storingen zorg je voor snelle opvolging in organisatie en het oplossen van het probleem.

De Traffic medewerker rapporteert aan de Head of Sales.

De kandidaat:

Graag komen wij voor deze functie met je in contact als je jezelf herkent in het volgende profiel:

  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent gewend om met strakke deadlines te werken.
  • Je denkt in oplossingen
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je vindt het leuk om in team verband te werken
  • Je hebt een technische opleiding minimaal op mbo-niveau.
  • Het is een pré als je ervaring hebt in het werken met content managementsystemen. 

 

Reacties:

De werving en selectie van kandidaten voor deze functie verloopt via Marc van Hamelen. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via hr@oceanoutdoor.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur daartoe je motivatie en CV onder vermelding van ‘Traffic Medewerker’ aan HR@oceanoudoor.nl. We zien je reactie graag tegemoet. 

www.oceanoutdoor.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie