[Vacatures] Qmusic zoekt een Junior Support Engineer
25-03-2022 08:58:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1616 | Tags:

Qmusic zoekt is per direct op zoek naar een:

Junior Support Engineer

Werk jij graag op het kruispunt van creativiteit en technologie? Heb je al wat technische ervaring maar lijkt het je te gek om vooral hands-on heel veel te leren? Dat komt dan goed uit want Qmusic is op zoek naar een Junior Support Engineer!

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag in het technische team van Qmusic. Dit team bestaat uit twee broadcastspecialisten, twee developers, hoofd techniek en jij. Dit team is verantwoordelijk voor het kantoornetwerk, de radiostudio’s, locatie-uitzendingen en liveoptredens van artiesten. In dit team ben je breed inzetbaar, maar ga je primair aan de slag om de IT-systemen perfect te laten functioneren en collega’s te ondersteunen bij IT.

Wie zijn wij

Qmusic en alle collega’s werken vanuit dezelfde waarden; we zijn positief, echt, creatief en spontaan. Sinds de oprichting in 2005 zijn we samen met het team uitgegroeid tot de nummer één van Nederland. We brengen elke dag plezier, energie en een goed gevoel in het leven. Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal. Qmusic is onderdeel van DPG Media, het grootste mediahuis van Nederland. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Dit is wie jij bent

 • Je wordt enthousiast van IT en het liefst ook van radio.
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en pakt pro actief snel nieuwe zaken op.
 • Je neemt al wat ervaring mee. De termen Active Directory en SCCM zijn bekend bij jou.
 • Je bent een positief en enthousiast persoon: je helpt je collega’s met een glimlach.

 

Wij bieden jou

 • Een fantastische werkplek bij een jong en dynamisch radiobedrijf.
 • Een plek waar we je volop kansen geven om te leren en jezelf te ontwikkelen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een werkweek die geen dag hetzelfde zal zijn.
 • Leuke sfeer en een hoop lol.
 • Toegang tot alle Qmusic-concerten en de Foute Party.
 • 2x per week sporten met collega’s.Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je ervaring ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Liever vandaag bij ons aan de slag dan morgen? Dan kunnen wij niet wachten om jou te spreken: stuur je CV en een spetterende motivatie voor maandag 14 maart naar ons toe waaruit blijkt dat jij dé kandidaat bent voor ons! Vragen of meer weten? Dan kan je mailen naar jacomine.devisser@dpgmedia.nl. Solliciteer hier.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie