[Vacatures] Qmusic zoekt een Producer Ochtendshow Mattie & Marieke
14-07-2022 10:13:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1818 | Tags:

Qmusic zoekt is per direct op zoek naar een:

Producer Ochtendshow Mattie & Marieke

Wil jij werken bij de leukste ochtendshow van Nederland? Creëer je graag overzicht en heb jij als allround contentmaker naast liefde voor radio óók ervaring met het realiseren van creatieve projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen

Het ochtendteam gaat uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een fulltime producer. Wij maken niet alleen radio, je komt te werken in een team met experts op het gebied van radio, social media én creatieve platform-overstijgende content. Jij zorgt, samen met de rest van het team, dat de persoonlijkheden van de ochtendshow op hun best kunnen presteren. Dit doe jij o.a. door:

 • een duidelijke planning (zowel korte als lange termijn) te maken;
 • bedachte ideeën snel uit te werken tot een concrete productie;
 • het opstarten en begeleiden van projecten, zowel binnen de ochtendshow als zenderbrede acties (bv. Wedding in a Week, Q-escape room, Mattie & Marieke op de bouw, de podcast De PrijzenCast, de Kleine Spelersbus);
 • branded content acties coördineren en vertalen naar creatieve content;
 • het beheren van de agenda, contacten onderhouden met externe partijen en managementbureaus.

 

Daarnaast pak je ook de redactie- en productiewerkzaamheden op voor radio en social media. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk overdag worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat je, indien nodig (bijvoorbeeld bij projecten en tijdens de inwerkperiode) wel vroeg in Amsterdam kunt zijn. 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Ideeën vertalen naar een praktisch plan. Als organisatietalent weet jij precies wat ervoor nodig is om van dit idee een groot succes te maken. Je bent een teamspeler die zich graag omringt met creatieve mensen en weet het beste in hen naar boven te halen. Daarnaast ben je een aanjager die zelf ook graag de handen uit de mouwen steekt om een project tot een goed einde te brengen. Je snapt dat een plan gedurende het traject altijd kan veranderen, weet structuur te houden en voel intuïtief aan wat belangrijk is en wat nog wel even kan wachten. Verder neem je het volgende mee:

 • minimaal 3 jaar ervaring als contentmaker;
 • aantoonbare ervaring op het gebied van coördinatie en/of projectmatig werken en 360-graden denken: van radiocontent naar social media, van video naar radio en omgekeerd.
 • duidelijke liefde voor radio en ervaring als contentmaker;

 

Ervaring als radiomaker is een pré, maar we zijn juist ook geïnteresseerd als je vergelijkbare ervaring hebt binnen de media of events. Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. 

Wie zijn wij

Met 75 man sterk wordt er gewerkt aan dé grootste radiozenders van Nederland. Met ons snelgroeiend digitaal radio portfolio gaan we ons bereik nog verder vergroten. We hebben een dynamische omgeving en zijn een platte organisatie. 

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek, 32 uur is bespreekbaar (verdeeld over 5 werkdagen);
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier dan hier uiterlijk 11 augustus. Na de sluitingsdatum van de vacature krijg je altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie