[Vacatures] Qmusic zoekt een Zenderproducer
14-07-2022 10:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2473 | Tags:

Qmusic zoekt is per direct op zoek naar een:

Zenderproducer

Ben jij als radiomaker toe aan een nieuwe stap of werk je binnen het radiolandschap en wil je dichterbij het maakproces werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wat ga je doen

Als zenderproducer ben jij de verbindende factor in het creëren van unieke content. Je werkt platform-overstijgend aan verschillende projecten. Door wijzigingen in het team is er een nieuwe functie ontstaan die jij zelf kan mee helpen vorm te geven. We zoeken iemand die initiatief neemt wanneer je kansen ziet. Je krijgt een uiteenlopend takenpakket, werkt aan acties voor radio en online, en schakelt net zo makkelijk naar een groot project zoals bijvoorbeeld Win Je Eigen Festival of de Q-escape room. Met een duidelijke planning, haalbare deadlines en een briefing zorg jij ervoor dat iedereen de beste content kan realiseren. Dit doe jij o.a. door: 

 • ervoor te zorgen dat alle afdelingen (radio, social media, audiovormgeving, muziek etc.) én alle betrokkenen (sales, marketing etc.) weten wat er moet gebeuren;
 • zenderbrede acties te coördineren;
 • het bieden van algemene ondersteuning (productie en redactie) bij radio, online en de programmadirecteur;
 • het initiëren van creatieve sessies voor nieuwe acties, thema’s of samenwerkingen;
 • de branded content acties coördineren en vertalen naar duidelijke briefings voor alle betrokkenen.

 

Daarnaast pak je de ondersteunende taken op zoals agendabeheer, een heldere jaarplanning, en het onderhouden van contacten met externe partijen. 

Wat maakt jou de perfecte kandidaat

Coördineren, organiseren en communiceren. Dat zijn drie competenties die jou omschrijven. Je bent een teamspeler die zich graag omringt met creatieve mensen en weet het beste in hen naar boven te halen. Als verbindende factor voor het maken van unieke content kan jij scherp de prioriteiten voor jezelf maar ook voor anderen bepalen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, en je weet je collega’s makkelijk te enthousiasmeren over de plannen. Verder neem je het volgende mee:

 • aantoonbare ervaring in het realiseren van platform-overstijgende content;
 • ervaring op het gebied van projectmanagement;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in mondeling en schrift;
 • duidelijke liefde voor radio en events;

 

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt. 

Wie zijn wij

Met 75 man sterk wordt er gewerkt aan dé grootste radiozenders van Nederland. Wij maken niet alleen radio, je komt te werken in een team met experts op het gebied van radio, social media én creatieve platform-overstijgende content. Met ons snelgroeiend digitaal radio portfolio gaan we ons bereik nog verder vergroten. We hebben een dynamische omgeving en zijn een platte organisatie.  

Wij bieden jou

 • salaris, passend bij jouw ervaring;
 • 36-urige werkweek, 32 uur is bespreekbaar;
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget;
 • jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media;
 • ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Solliciteren, en dan? 

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier dan uiterlijk 11 augustus. Na de sluitingsdatum van de vacature krijg je altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Valery beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar valery.joosten@dpgmedia.nl

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie