[Vacatures] Quadia zoekt een Senior AV Specialist
02-12-2021 00:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3281 | Tags:

Quadia is per direct op zoek naar een:

Senior AV Specialist

Quadia is één van de meest toonaangevende video producenten in Nederland. Wij werken voor grote corporate organisaties en bekende merken, maar ook samen met de creatieve industrie (agencies) en uitgevers. Hierbij ontwikkelen en vertalen we creatieve concepten naar de beste uitvoering, zorgen voor een efficiënte aanpak en de nodige innovatie in het hele productieproces. Ter versterking van ons productie team zijn wij op zoek naar een Senior AV Specialist.

Wat ga je doen?

De Senior AV-Specialist is een zeer veelzijdige functie binnen Quadia. Je bent onderdeel van een team van enthousiaste professionals die samen met de klant de mooiste producties maken. Jij bent verantwoordelijk voor de beeld technische aspecten die bij een opname of een live uitzending vanuit onze studio’s komen kijken. Daarnaast beheer je de AV techniek en infrastructuur die aanwezig is in onze studio’s. Je draagt zorg voor een juiste werking, beheer en support van de technische installaties en software aldaar.

Afstemmen van werkzaamheden en een nauwe samenwerking met andere disciplines is een must om zo ook goed en snel te kunnen anticiperen op de wensen van de klant. Verwacht dus géén 9 tot 17 baan en maar wel dat vandaag en gisteren nooit op elkaar lijken.

We zoeken een Senior AV-Specialist die met plezier zijn of haar inhoudelijke expertise kan toepassen en een proactieve houding heeft.

Wat verwachten we van jou?

Als Senior AV-Specialist bij Quadia ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze studio’s en draag je continu zorg voor optimalisatie hieromtrent. Ook ben je tijdens live- uitzendingen en opnames verantwoordelijk voor het juist functioneren van de techniek. Je zorgt ervoor dat de studio is voorbereid voor elke productie, aangaande de technische installatie en overdracht naar het uitvoerende team. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en geeft instructie en adviezen over de mogelijkheden van de studio.

Primaire taken:

 • Uitvoerend en technisch verantwoordelijk in de functie van Senior AV-Specialist (beeldtechnische aspecten) tijdens live-uitzendingen en opnames vanuit StudioQ
 • Uitvoerend in de functie van Senior AV-Specialist als het gaat de configuratie en het testen de door ons gebruikte techniek.
 • Beheer en onderhoud van de technische installaties in onze studio’s
 • Optimalisatie van technische processen
 • Adviserende rol naar organisatie en klanten als het gaat om inzet van techniek.
 • Volgen van relevante technische marktontwikkelingen en actief aandragen van innovatieve ideeën met als doel om als bedrijf technisch vooruitstrevend te kunnen zijn.

 

Functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau richting audiovisueel.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de audiovisuele branche en dan met name AV en broadcasttechniek
 • Brede technische kennis van AV techniek en infrastructuur. Denk hierbij onder andere aanrouting, mixers, cam era’s, lenzen, recording enzovoorts.
 • Multidisciplinair als het gaat om beeld- en audiotechniek en ook vanuit deze gedachte werken.
 • Goede technische kennis van IP in het algemeen en de toepassing van IP in broadcast.
 • Goede technische kennis van Streaming en encoding technieken.
 • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal

 

Competenties:

Vakmanschap, Accuratesse, Samenwerken, Klantgerichtheid, Communicatief vaardig, Flexibel, Kwaliteitsbewust.

Onze Bedrijfscultuur:

Informeel, klantgericht, vooruitstrevend, passie, samen doen.

Geïnteresseerd? 

Stuur je motivatie, CV en voorbeelden van je werk naar jobs@quadia.com. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je contact opnemen met Wendy van der Linden op telefoonnummer 035- 5444 000.

nl.quadia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie