[Vacatures] Quote zoekt een Lifestyle Journalist
25-01-2022 08:32:32 | Door: Pie Kamau | hits: 1493 | Tags:

Quote is per direct op zoek naar een:

Lifestyle Journalist met gouden pen

Word jij warm van een gepitte gulp, snap je waarom €900 eigenlijk geen geld is voor een setje vicuña-wollen sokken, weet je welke horloges bij de tijd zijn, welke geuren hot en welke not en durf je ook op andere vlakken onze verwende lezers te adviseren over hoe ze hun goede geld het beste kunnen besteden? Lees dan verder.

Quote leert lezers in essentie hoe je groot geld verdient, en hoe je vervolgens optimaal van dat vermogen geniet. En dat laatste is exact de specialiteit van de journalist die we voor ogen hebben.

We zoeken dus iemand met gevoel voor stijl en trends. En niet alleen die van vandaag, maar vooral ook die van volgend jaar. Iemand die de beste adresjes kent en die je dus om een boodschap kunt sturen, of het nou in Amsterdam is, Parijs of Hong Kong. Iemand die het verwende leven waardeert, zonder zelf verwend te zijn.

Want wie kiest voor een bestaan als journalist, weet dat ook dat een lifestyle is. Met onregelmatige werktijden, genadeloze deadlines en een alleszins redelijke vergoeding die evenwel een regelmatige vervanging van de eerdergenoemde vicuña-sokken onmogelijk maakt. Daar staat tegenover dat het dynamische leven van een journalist een schat aan belevenissen biedt en daarmee onbetaalbaar is.

De persoon die we zoeken weet overigens niet alleen wat er in de wereld te koop is, maar zij/hij kan daar vooral ook ongelooflijk goed en deskundig over schrijven, in de specifieke tone of voice die tekenend is voor Quote. Daarnaast rekenen we op een enorme dosis nieuwsgierigheid, die beslist ook over de grenzen van het luxe domein reikt. We zetten je namelijk ook graag in voor andersoortige reportages, interviews, profielen en andere artikelen en producties in ons blad, op onze website en op onze andere kanalen.

Interesse?

Voldoe je aan dit profiel en heb je interesse om fulltime deel te gaan uitmaken van het energieke, betrokken en bevlogen team journalisten en andere medewerkers dat Quote maakt? Stuur dan voor 31 januari via paul.van.riessen@quotenet.nl een mail naar hoofdredacteur Paul van Riessen. Stuur alsjeblieft ook je cv mee, wat eerder gepubliceerde artikelen en twee ideeën voor grote verhalen die je graag voor ons zou willen maken.

www.quotenet.nl
www.hearst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie