[Vacatures] Reprise zoekt een Trainee Online Marketing
03-02-2022 07:34:46 | Door: Pie Kamau | hits: 1157 | Tags:

Reprise is per direct op zoek naar een:

Trainee Online Marketing 

Position Summary

Ben jij toe aan een uitdaging binnen een full service digital marketing agency? Ben jij net afgestudeerd of heb je slechts enkele jaren werkervaring? Dan dagen wij jou uit voor een traineeship online marketing bij Reprise!

In 2013 is onze eerste trainee begonnen met het online marketing traineeship. Sinds die tijd is ons programma verder ontwikkeld en gegroeid tot waar het nu staat: een sterk opleidingsprogramma waarin heel veel leren, intensieve persoonlijke begeleiding en fun centraal staat. Je wordt in 12 maanden klaargestoomd tot junior consultant in 1 van onze specialisaties: Social, SEA, SEO of CRO. 

Tijdens de selectieprocedure kijken we gezamenlijk naar jouw talent en voorkeur. Maar natuurlijk krijg je van alle specialisaties wat mee in het traineeship jaar.

Naast het ontwikkelen van inhoudelijk kennis, staat persoonlijke ontwikkeling ook centraal. Zo leren we je niet alleen het vak, en hoe je omgaat met de tools waar Reprise mee werkt, je krijg ook direct al de kans om je verder te ontwikkelen in belangrijke soft skills (zoals presentatie- en communicatievaardigheden, timemanagement en consultancy). Onze Talent Development Manager coacht jou gedurende dit hele jaar. Je mentor ondersteunt je dagelijks met het maken van klant opdrachten, het werken volgens een planning en het behalen van milestones uit het traineeship. Jij ondersteunt je mentor in zijn/haar dagelijkse werkzaamheden. En daar leer je ontzettend veel van!

Het Reprise Online Marketing Traineeship: een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen online marketing!

Desired Skills & Experience

  • Een aantoonbaar afgeronde hbo/ woopleiding;
  • Analytisch denkvermogen;
  • Leuk vinden om met data bezig te zijn (Excel);
  • Resultaatgericht;
  • Oplossingsgericht;
  • Nieuwsgierig;
  • Flexibel;
  • Ervaring met Online Marketing in een stage is een pre;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

About us

Sinds 2014 zijn wij onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands. Maar al ruim 20 jaar werken wij aan de beste digitale strategieën voor onze klanten als Rabobank, Landal GreenParks, AMEX, HBM Machines en Fietsvoordeelshop. In Groningen en Amsterdam is een groep van ruim 150 gepassioneerde online marketing professionals dagelijks hard aan het werk om het maximale voor onze klanten te realiseren. Door elke dag te leren, hard te werken, maar ook veel lol te hebben, groeien onze mensen. Dat vinden wij belangrijk en daar besteden we dan ook op verschillende manieren veel aandacht aan. Alles natuurlijk binnen onze kernwaarden FROG: Be Fearless, Be Real, Be On & Be Great. Partner in Digital Growth worden, dat is onze missie.

Werken bij Reprise betekent meer: Gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels; Feestjes, Kerstdiner, Beachpart, Pubquizzen; Bootcamp, Kickboksen, Yoga; Inspiratie vanuit Boost ons wellbeing platform bomvol tips & inspiratie voor alle IPG Mediabrands medewerkers; Thuiswerkmogelijkheden; Goede (online) begeleiding; Werk en privé in balans.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer hier

www.reprisedigital.com
www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie