[Vacatures] Talpa Network zoekt een B2B campagne- en yield manager - LINDA.
14-01-2022 10:14:35 | Door: Pie Kamau | hits: 1515 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

B2B campagne- en yield manager - LINDA.

Voor LINDA. zijn we per direct op zoek naar een B2B campagne- en yield manager voor minimaal 32 uur per week.

Functie

De B2B campagne- en yield manager is onderdeel van het branded contentteam en rapporteert aan Head of branded content, Lotte Bastiaansen.

In deze rol werk je nauw samen met de salesafdeling, (branded content-) redactie, het techniekteam en marketingteam. Je adviseert het salesteam over mediastrategie en campagneoptimalisatie op basis van jouw data.

Een goed cijfermatig inzicht en een uitstekende kennis van o.a. Excel en Google Analytics is dan ook een must. Je verwerkt campagnedata en maakt die visueel in grafieken en tabellen. Daarnaast ben je in staat om effectanalyses te maken van campagnes op basis van bereiks- en marktdata.

Je bent medeverantwoordelijk voor de optimalisatie en evaluatie van de commerciële posities op LINDA.nl en de campagnes op onze socialmediakanalen. Je weet hoe je deze moet inrichten en optimaliseren om een zo groot mogelijke conversie te realiseren naar LINDA.nl.

Daarnaast verzorg je gedetailleerde rapportages van digitale samenwerkingen alsmede van het bereik van onze digitale en socialplatformen, voor zowel interne als externe stakeholders. De inzet van campagnes worden uitgevoerd op ons eigen platform, binnen Talpa Network en externe platformen. De B2B campagne- en yield manager is overall verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde campagne-kpi’s.

Wie ben jij

  • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met online marketing en digitale media
  • Je kent je weg in Google Analytics en Ads manager, de Facebook business manager en Ads manager, Excel en Powerpoint
  • Je bent een teamspeler en goed in staat om samen te werken met verschillende disciplines
  • Je bent nieuwsgierig, resultaatgericht, zelfstandig en durft te zeggen wat je denkt
  • Je denkt mee, houdt van aanpakken en problemen oplossen
  • Je bent een sterke planner, kunt goed overzicht bewaken en je houdt je aan deadlines
  • Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden; L, H, B, T, I of een andere letter: je bent hoe dan ook welkom.

 

LINDA. Biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Wij zijn gevestigd in Naarden met prachtig uitzicht op de bossen, met heerlijke lunches en voldoende gratis parkeergelegenheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

OVER LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediamerk met verschillende onderdelen. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 233.452 exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Het magazine bestaat uit themanummers, de LINDA.loves, zes keer per jaar een LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. Bij LINDA.nl (voorheen LINDAnieuws.nl en LINDA.tv) wordt door een energiek team 18 uur per dag en 7 dagen per week nieuws gemaakt. LINDA.nl bereikt maandelijks 5,5 mio bezoekers. Sinds maart 2019 valt Mood for Magazines onder Talpa Network. Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Solliciteer

Heel graag! Reageer door je motivatie en CV voor 31 januari naar Lotte Bastiaansen te mailen via solliciteren@linda.nl of solliciteer hier. Dan hopen wij je snel uit te kunnen nodigen voor een kop koffie.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie