[Vacatures] Talpa Network zoekt een Chef/Eindredacteur Online Hart van Nederland
12-08-2022 08:56:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2020 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Chef/Eindredacteur Online Hart van Nederland

Hart van Nederland is – gekeken naar totaalbereik –één van de drie grootste nieuwsmerken van Nederland. Nog altijd maken we met veel succes tv, maar we publiceren ook 24/7 online, zijn actief op vrijwel alle sociale platformen, maken speciale series voor YouTube en produceren podcasts. Hart van Nederland levert daarnaast de nieuwscontent voor de radiozenders van Talpa Network. Om op al onze online kanalen sterke, unieke, journalistieke content te kunnen blijven leveren, zoeken we een ervaren online expert. Fulltime -  Hilversum.

Wat ga je doen?

Als Online Eindredacteur zet je de online strategie van Hart van Nederland uit en sta je aan het roer van een team online eindredacteuren. Je analyseert en interpreteert resultaten, ziet trends en kansen en vormt de schakel tussen redactie, techniek en data. Je stelt duidelijke doelen en bewaakt deze door hier duidelijk op te sturen.

Daarnaast kun je een team enthousiasmeren en motiveren om iedere dag weer het onderste uit de kan te halen, vertegenwoordig je de online redactie binnen het managementteam van Hart van Nederland en ben je binnen Talpa Network hét aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met de online uitingen van Hart van Nederland. Je draait, als meewerkend voorman of -vrouw, zelf mee in het rooster van de online eindredacteuren en krijgt daarnaast wekelijks tijd voor je managementtaken. 

Welke kennis en ervaring heb je?

 • Je denkt crossmediaal en voelt je thuis op een redactie waar meerdere mediatypen worden bediend (in ons geval online, tv en radio).
 • Je weet hoe een goede (online) video in elkaar zit en hoe je het maximale bereik voor een video weet te genereren op een nieuwssite;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een team, inclusief het dragen van personeelsverantwoordelijkheid.
 • Je begrijpt het journalistieke profiel van Hart van Nederland en weet dat in de praktijk te vertalen naar een optimaal online nieuwsaanbod.
 • Je hebt een vlotte pen, schrijft creatief, maar altijd concreet en scherp;
 • Je hebt ervaring met het werken in een cms, met Analytics en met programma's als Photoshop;
 • Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit, want je werkt ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen;
 • Je bent stressbestendig, zelfstandig, secuur en communicatief;

 

Wij bieden je de kans om:

 • Jouw organisatietalent en leidinggevende skills ten volle te benutten en verder te ontwikkelen als Online Eindredacteur;
 • Te werken in een dynamisch team, met leuke en gedreven collega’s, bij het grootste mediabedrijf van Nederland;
 • Aan de slag te gaan in een uitdagende functie, met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Talpa TV Productions B.V., op basis van een 40-urige werkweek, in Hilversum.

 

Als jij deze Online Eindredacteur bent en de wil en energie hebt om het beste uit jezelf te halen, overtuig ons dan van jouw kwaliteiten. Neem contact met ons op door middel van de “solliciteer nu” button en hopelijk verwelkomen we jou snel in ons productieteam. Wil je ons team komen versterken als Online Eindredacteur Hart van Nederland & Shownieuws? Dan horen we graag van je!

Sollicitatieproces / wat te verwachten?

We hebben een transparant sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes. Voor vragen kun je contact opnemen via jobs@talpanetwork.com of solliciteer hier.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie