[Vacatures] Talpa Network zoekt een E-commerce Specialist
04-10-2021 15:13:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6161 | Tags:

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

E-commerce Specialist 

Je bent commercieel, analytisch ingesteld en hebt ervaring in een dynamische e-commerce omgeving. Je kan snel schakelen, werkt planmatig en vindt het leuk om in hoog tempo met veel partners te schakelen. In samenwerking met Buying & Marketing zie jij waar commerciële kansen liggen en weet deze te benutten. Communicatief vaardig, overtuigend en klantgericht zijn termen waar jij jezelf in herkent.

Wat ga je doen?

Als E-commerce Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheren van jouw producten portfolio van B2B partners en werk je samen met je team aan zo optimaal mogelijke veilingopbrengst. Je adviseert Buying over nieuw assortiment nav trends, analyses, aankomende campagnes en voorraad. Je coördineert bestaande en nieuwe veilingen, plant veilingen in, monitort deze, analyseert de resultaten en zoekt continue naar verbeteringen.

In jouw rol ben je op de hoogte van trends in de markt en weet deze naar kansen in vraag en aanbodoptimalisatie te vertalen. Zowel individueel als in teamverband ben je verantwoordelijk voor het commercieel uitbreiden van toegewezen productcategorieën. In samenwerking met Buying & Marketing werk je aan de uitvoering hiervan. Je rapporteert aan de Category Manager over de resultaten, kansen en aandachtspunten van jouw producten portfolio.

Wij zoeken een energieke collega die:

  • Een HBO of WO opleiding heeft afgerond, bij voorkeur in (commerciële) economie of bedrijfskunde;
  • 2-5 jaar commerciële werkervaring;
  • Beschikt over een uitstekend analytisch vermogen, cijfermatig inzicht;
  • Uitstekende communicatie- en teamworkvaardigheden heeft en zich thuis voelt in een snel veranderende omgeving;
  • Gewend is om meerdere ballen hoog te houden en zijn of haar mannetje kan staan, van nature een adviserende rol aanneemt;
  • Affiniteit met e-commerce is een must;
  • Kennis heeft van MS Office, Excel is vereist.

 

Emesa / Talpa eCommerce

Emesa is het e-commerce bedrijf achter de dealwebsite ActievandeDag.nl en de veilingsites VakantieVeilingen.nlSlajeslag.nl en Vavabid.be. Emesa onderscheidt zich van andere verkoopsites door haar unieke veilingsystemen, dynamic-pricing en Gamification. Emesa is in 2017 overgenomen door Talpa. Talpa Network bereikt maandelijks ruim 12,8 miljoen Nederlands. Met de acquisitie van Emesa, zijn er e-commerce activiteiten toegevoegd aan het portfolio van sterke TV- en Radio merken (o.a. Veronica, SBS6, 538 & SkyRadio) en digitale merken (Kijk & Juke). Zo zijn er voor Talpa Network nieuwe mogelijkheden ontstaan om met onderscheidende content en media proposities klanten te bereiken over alle kanalen.

Wat hebben wij jou te bieden:

Een uitdagende en fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, snel groeiende en gedreven organisatie in Amsterdam. Diversiteit, uitdaging en motivatie vind je zeker bij ons terug, zowel in de werkzaamheden als in de samenwerking met jouw collega’s. Je komt te werken in een professionele en informele werkomgeving waar je collega’s altijd voor je klaarstaan.

Sluit deze functie perfect bij jou aan? Solliciteer hier. Wij hebben een transparant sollicitatieproces met twee of drie gespreksrondes, mogelijk is het eerste gesprek i.v.m. Covid-19 virtueel.

www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie